Heracles Almelo thuisshirt 2019-2020

Heracles Almelo en kledingsponsor Acerbis hebben het nieuwe thuisshirt voor 2019-2020 officieel gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt Heracles de Eredivisie en KNVB Beker thuiswedstrijden in het Erve Asito. Dit is de nieuwe naam van het stadion van de club, dat voorheen bekend stond als het Polman Stadion. Ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Acerbis weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van Heracles. Deze functie heeft het merk sinds de zomer van 2015.

Heracles Almelo thuis shirt en tenue 2019-2020

Het nieuwe thuisshirt van Heracles werd vandaag gelanceerd als onderdeel van de campagne: ''Zwart-wit'' is onze kleur. Het voetbalshirt van Heracles wordt opnieuw gekenmerkt door de verticale zwarte en witte banen. Bovendien bevat het tenue dit seizoen een V-hals. De zwarte banen lopen ook door over de mouwen en de mouwen worden afgesloten door een zwarte band. De rechterborst bevat het logo van Acerbis en op de mouwen staan de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk. De linkerborst bevat het logo van de Heraclieden en op het midden staat hoofdsponsor en inmiddels naamgever van het stadion: ASITO. Een speciaal detail is verwerkt in de hals van het tenue. Hier prijkt het wapen van de stad Almelo. De linkermouw is uitgerust met logo van Kans voor een Kind en op de achterkant van het tenue staat ook weer het logo van ASITO. Het thuistenue van Heracles wordt compleet gemaakt door een zwart broekje met aan de onderkant een een witte band. De kousen zijn ook wit en bevatten zwarte banen aan de bovenkant en onderkant.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Heracles Almelo voetbalshirts, welke vanaf nu worden gedragen door spelers als Peterson, Breukers, Duarte, Pröpper, Dros, Droste en nog meer spelers.

Heracles voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Heracles Almelo thuisshirt voor 2019-2020 kan je vanaf augustus/september bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 70,- en voor kinderen is het tenue 60,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Heracles Almelo shirt in deze winkel!

Heracles voetbalshirt 2019-2020

Heracles voetbalshirt 2019-2020

Bron: Heracles