3 augustus 2018

Heracles Almelo voetbalshirts 2018-2019

Heracles en kledingsponsor ACERBIS hebben inmiddels ook de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 bekend gemaakt. In deze nieuwe shirts speelt het keurkorps van trainer Frank Wormuth de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2018-2019. Heracles eindigde afgelopen seizoen op een tiende plaats en gaat er dit seizoen weer alles doen om onder leiding van de nieuwe trainer zo hoog mogelijk te eindigden. Het Italiaanse sportmerk is ook dit seizoen weer de kledingsponsor van de Heraclieden. Beide partijen hebben sinds de zomer van 2015 een overeenkomst. Check hieronder alles over het nieuwe thuisshirt en uitshirt!

Heracles Almelo thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Heracles thuisshirt voor 2018-2019 heeft het gebruikelijke design. Het voetbalshirt bevat verticale zwarte en witte banen. Over het midden van het voetbalshirt loopt een bredere zwarte band. Het shirt is dit jaar ook uitgerust met licht blauwe accenten. Deze komen terug twee subtiele lijnen in de bies aan de onderkant van de mouwen en in de hals. De onderkant van het tenue heeft ook een dunne licht blauwe lijn. De hals betreft een opstaande kraag met kleine v-opening. Deze kraag is wit met een blauwe lijn. Het design van het shirt werd overigens al eind 2017 tentoon gespreid. Destijds konden de supporters van de club uit vier mogelijke designs van het nieuwe thuisshirt kiezen. De mouwen zijn zwart en bevatten aan de onderkant een witte band. Het logo van kledingsponsor ACERBIS versiert de rechter borst en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan op de mouwen. Op het midden van het tenue prijkt sponsor ASITO. Het voetbalbroekje van het thuistenue is zwart en de kousen zijn zwart/wit.

Heracles Almelo uitshirt 2018-2019

Heracles Almelo draagt dit seizoen twee verschillende uitshirts. Beide shirts hebben wel hetzelfde template. Het ene shirt is licht blauw en bevat ook weer verticale banen. Ook dit tenue bevat een opstaande kraag met v-opening. Het andere uitshirt is zwart en is ook uitgerust met verticale banen in twee tinten zwart. Het zwarte tenue is ook uitgerust met licht blauwe details. Deze bevinden zich op dezelfde plekken als op het thuisshirt. De logo's van Acerbis, de club en ASITO staan op dezelfde plek als op het thuisshirt en keepersshirt. De uittenues worden daarnaast compleet gemaakt door voetbalbroekjes en kousen in dezelfde kleur als het voetbalshirt.

Tijdens de wedstrijden in de Eredivisie draagt de club de officiële Eredivisie badge op de rechter mouw. De andere mouw bevat een speciale badge van ''Kans voor een Kind.'' De binnenkant van alle tenues bevatten ook nog een speciaal detail. Hierin is namelijk het wapen van de stad verwerkt met het oprichtingsjaar van Heracles: 1903. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues van Heracles Almelo, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Kuwas, Pröpper, Darri, Dalmau, Niemeijer, Peterson, Duarte en nog meer sterspelers.

Heracles voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Heracles Almelo shirt voor 2018-2019 kan je vanaf augustus/september bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 70,- en voor kinderen is het tenue 60,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Heracles Almelo shirt in deze winkel!