29 november 2019

Heracles Almelo voetbalshirts 2020-2021

Heracles Almelo en kledingsponsor Acerbis hebben nu al het design van de nieuwe voetbalshirts voor 2020-2021 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Almelo de Eredivisie en KNVB Bekerwedstrijden gedurende volgend seizoen. Deze tenues zijn dus pas vanaf de zomer van 2020 beschikbaar. Aan de lancering van de nieuwe voetbalshirts ging een stemming vooraf. Ruim 1600 fans van de club hebben de afgelopen periode een stem uit kunnen brengen op drie ontwerpen voor zowel het thuisshirt en uitshirt. Het winnende thuisshirt en uitshirt zijn inmiddels bekend!

Heracles Almelo thuisshirt 2020-2021

Het Heracles Almelo thuisshirt voor 2020-2021 bevat natuurlijk weer de verticale, zwarte en witte banen. De middelste baan over het tenue is wit en daarnaast bevinden zich twee dunne, zwarte banen. Naast deze banen staan weer twee witte banen en de zijkanten van het voetbalshirt zijn zwart. De witte banen bevatten aan de onderkant overigens een speciaal design van diagonale ruiten, die naar het midden van het tenue kleiner worden. De mouwen van het thuisshirt zijn overwegend wit met een zwarte beis. Verder is het nieuwe voetbalshirt van de club van trainer Wormuth uitgerust met een ronde, zwarte hals en een kleine, witte opstaande kraag. Het logo van Acerbis staat op de rechterborst en op de mouwen. De linkerborst bevat het logo van de Eredivisionist en op het midden van het tenue staat sponsor ASITO. De binnenkant van de kraag is uitgerust met de naam van de club. Het tenue wordt ook komend seizoen weer compleet gemaakt door een zwart broekje en zwart/wit gestreepte kousen.

Heracles Almelo uitshirt 2020-2021

Het nieuwe Heracles Almelo uitshirt voor 2020-2021 is overwegend paars en bevat ook een all-over print. Dit betreft ook een print van ruiten en deze worden juist groter naar de bovenkant van het tenue. Het uitshirt is uitgerust met een geribbelde, witte V-hals en de logo's van de club, ASITO en Acerbis staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het Italiaanse sportmerk is overigens sinds 2015 de kledingsponsor van de Heraclieden en schoonmaakorganisatie ASITO is sinds 2016 de hoofdsponsor van de club. Beide overeenkomsten zijn voor vijf seizoenen aangegaan. Het nieuwe Heracles uittenue wordt compleet gemaakt door een paars voetbalbroekje en paarse kousen met witte accenten.

Heracles voetbalshirt bestellen

Deze nieuwe tenues worden dus pas vanaf de zomer van 2020 gedragen door de spelers van Heracles en zullen dus ook pas vanaf juni te bestellen zijn. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 70,- en voor kinderen is het tenue 60,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Heracles Almelo shirt in deze winkel!