Heracles Almelo uitshirt 2019-2020

Heracles Almelo en kledingsponsor Acerbis hebben dit weekend ook het nieuwe uitshirt van de Eredivisionist gelanceerd. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Heracles de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende 2019-2020. Dit seizoen is het nieuwe uitshirt ontworpen door één van de supporters van de club. De 19 jarige Maarten van der Zwaan is namelijk verantwoordelijk voor het design van het tenue. Het voetbalshirt is een ode aan de stad Almelo.

Heracles Almelo uit shirt en tenue 2019-2020

Blauw is namelijk de kleur van de stad Almelo en dat is het nieuwe uitshirt van de Heraclieden dit jaar ook. Het uitshirt van Heracles heeft aan de bovenkant een donkerdere tint blauw dan de onderkant. Ter hoogte van het midden van het tenue lopen deze kleuren geleidelijk in elkaar over. Verder is het nieuwe uittenue van Heracles uitgerust met een ronde, witte hals. De rechterborst van het tenue bevat het logo van Acerbis en de trademark tekens van het Italiaanse sportmerk staan ook op de mouwen van het tenue. Sponsor ASITO prijkt op het midden van het voetbalshirt en de linkerborst is uitgerust met het logo van de club uit Almelo. Asito staat ook weer op de achterkant van het Heracles voetbalshirt en de binnenkant van de hals bevat het wapen van de stad. Het nieuwe Heracles Almelo uittenue wordt compleet gemaakt door een lichtblauw voetbalbroekje met een witte band aan de onderkant. De kousen van het uittenue zijn een combinatie van lichtblauw en donkerblauw en bevatten bovendien witte banen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Heracles Almelo tenues, die vanaf nu worden gedragen door spelers als Dessers, Mauro Junior, Szoke, Knoester, Breukers, Peterson en nog meer spelers. Check bovendien het nieuwe Heracles Almelo thuisshirt voor 2019-2020.

Heracles voetbalshirt bestellen

Het nieuwe Heracles Almelo uitshirt voor 2019-2020 kan je vanaf augustus/september bestellen in de onderstaande winkels. Het shirt heeft voor volwassenen een prijs van € 70,- en voor kinderen is het tenue 60,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Heracles Almelo shirt in deze winkel!

Heracles Almelo uitshirt 2019-2020

Heracles voetbalshirt 2019-2020

Bron foto's: Heracles Almelo.