3 augustus 2015

Heracles Almelo voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van Heracles Almelo voor 2015-2016 zijn inmiddels vorige maand ook al gelanceerd door de club uit Almelo en de nieuwe kledingsponsor Acerbis. In deze voetbalshirts speelt Heracles de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2015-2016. Heracles eindigde afgelopen seizoen als veertiende in de Eredivisie waardoor het opnieuw op het hoogste niveau uitkomt gedurende komend seizoen. Heracles werkt haar thuiswedstrijden af in het Polman Stadion in Almelo. Vanaf dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Acerbis kledingsponsor Heracles. Het merk heeft zich voor de komende vijf seizoenen verbonden aan de club uit het oosten van het land. Heracles en Acerbis hebben tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt gelanceerd.

Heracles Almelo thuishirt 2015-2016

Het nieuwe Heracles thuisshirt 2015-2016 wordt gekenmerkt door de brede zwarte en witte verticale banen over het shirt. De schouders van het shirt bevatten een zwart vlak en verder zijn de mouwen van het Heracles Almelo thuisshirt geheel wit. De nieuwe kledingsponsor Acerbis staat met het logo in het goud op het midden van de borst en de trademark tekens van Acerbis staan op de mouwen. Verder bevat het shirt een rechte witte hals met daaronder een klein v-design. In dit v-design staat het oprichtingsjaar van Heracles: 1903. De kraag van het shirt is zwart met witte details. De linker borst bevat het nieuwe logo van Heracles en hoofdsponsor Ten Cate versiert het midden van het thuisshirt. Het nieuwe Heracles thuistenue 2015-2016 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met daarop ook de logo's van Acerbis en Heracles. De kousen hebben een horizontaal zwart/wit gestreept design en bevatten naast het logo van de Italiaanse kledingsponsor ook het oprichtingsjaar. 

Heracles Almelo uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Heracles Almelo uitshirt 2015-2016 is geheel zwart met twee witte lijnen van de kraag naar de mouwen. Ook bevat de kraag subtiele witte details en is de onderkant van de hals voorzien van een v-design met daarin het oprichtingsjaar. De logo's van Acerbis, Heracles en Ten Cate staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het nieuwe Heracles Almelo uittenue wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en zwarte kousen met witte details. Check hieronder de foto's van de nieuwe Heracles Almelo voetbalshirts, waarin sterren als Zomer, Weghorst, Te Wierik en Tannane schitteren gedurende 2015-2016.

Het nieuwe Heracles voetbalshirt kan je van nu kopen in de online Heracles Almelo voetbalshop. Alle voetbalshirts van Eredivisie clubs koop je in de online shop van Subside Sports.

Geef hieronder je mening over de nieuwe Heracles voetbalshirts van Acerbis!

Heracles -Almelo -voetbalshirts -2015-2016

Bron: Facebook Heraclesfans