Helmond Sport voetbalshirts 2023-2024

Helmond Sport en kledingsponsor Saller hebben de nieuwe voetbalshirts voor het seizoen 2023-2024 gepresenteerd. Sinds 2018 is Saller de sponsor van Helmond Sport, nadat zij Hummel opvolgden als kledingleverancier. Helmond Sport speelt in de Keuken Kampioen Divisie, waar ze vorig jaar op de zestiende plaats eindigden. Het nieuwe voetbalshirt van Helmond Sport heeft Heel Helmond Sport als hoofdsponsor op het shirt staan. Dit benadrukt de sterke band tussen de club en haar supporters in Brabant. Met deze officiële presentatie kunnen fans en supporters uitkijken naar het komende seizoen en hun steun betuigen aan het team tijdens wedstrijden in de Keuken Kampioen Divisie en het KNVB bekertoernooi.

Helmond Sport thuisshirt 2023-2024

Naast de traditionele clubkleuren rood en zwart heeft het Helmond Sport thuisshirt 2023-2024 nog een extra kenmerk. Aan de buitenkant van de nek staat de bekende slogan "Vur welleke club bende gai", wat een duidelijke uitdrukking van club trots is. Daarnaast is ook de oprichtingsdatum te vinden aan de binnenkant van de nek, waardoor het voetbalshirt een historisch tintje krijgt. Verder staat de skyline van de stad op de buik van het shirt. Het Kasteel, het Speelhuis, de Kubuswoningen, het Haventje en de stadionlichten hebben een plekje gekregen.  Het thuisshirt van het team wordt gecombineerd met een zwart voetbalbroekje. Dit voetbalbroekje heeft een rode band aan de onderkant waarop "Breedband Helmond" aan de rechterkant en de kledingsponsor Saller aan de linkerkant te zien zijn. Een klassiek detail dat een outfit echt afmaakt, zijn de rode sokken met een zwarte streep aan de bovenkant en het Saller logo in het midden.

Helmond Sport uitshirt 2023-2024

Het Helmond Sport uitshirt 2023-2024 heeft hetzelfde ontwerp als het thuistenue, maar is uitgevoerd in de kenmerkende donker rode en lichtblauwe kleurencombinatie. Dit komt door de samenwerking die Helmond Sport sinds vorig seizoen heeft met de Engelse Premier League club Burnley FC, waarvan de clubkleuren claret en lichtblauw zijn. Het uittenue is een combinatie van de clubkleuren van beide clubs. Een mooi detail van het uitshirt is de neon gele band aan de uiteinde van de mouwen, dit geeft het shirt net dat beetje extra kracht. Het tenue van de Brabanders is een kleurrijk geheel. De bordeauxrode kleur van het voetbalshirt wordt ook teruggebracht in het voetbalbroekje, waar aan de zijkant een opvallende neon gele streep is toegevoegd. De sokken zijn voornamelijk lichtblauw met een rode bovenkant en ook hier zijn neon gele strepen te vinden. Deze combinatie van kleuren maakt het tenue levendig en opvallend.

De Helmond Sport voetbalshirts 2023-2024 kun je alleen bestellen in deze officiële fanshop! 

 

Helmond Sport voetbalshirts 2023-2024
Helmond Sport voetbalshirts 2023-2024
Helmond Sport voetbalshirts 2023-2024
Helmond Sport voetbalshirts 2023-2024
Helmond Sport voetbalshirts 2023-2024
Helmond Sport voetbalshirts 2023-2024