22 juli 2016

Helmond Sport voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Helmond Sport voor 2016-2017 zijn officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Hummel en de Brabantse club. In deze shirts speelt Helmond Sport de Jupiler League en KNVB Bekerwedstrijden gedurende dit seizoen. De club die haar thuiswedstrijden speelt in Sportpark De Braak eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plek, waardoor het komend seizoen weer in de Eerste divisie speelt. Deze week werden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de club gelanceerd door Hummel. We bespreken ze allebei.

Helmond Sport thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Helmond thuisshirt voor 2016-2017 is zoals altijd rood en wordt gekenmerkt door de de dunne verticale strepen over het shirt. Verder is het shirt uitgerust met een klassieke henley collar met drie zwarte knoopjes. Op het midden van de borst prijkt het logo van kledingsponsor Hummel. Het Deense sportmerk is sinds 2015 kledingsponsor van de club en tekende vorig jaar een contract tot 2018. Het nieuwe shirt van Helmond Sport is ook uitgerust met de logo's van een aantal shirtsponsoren. Hoofdsponsor YESCOM versiert het midden van het shirt, terwijl METAFA op de mouwen van het shirt staat. De rechter borst bevat het logo van Dixep en de andere borst het logo van de club uit Helmond. Verder bevatten de mouwen de trademark tekens van Hummel, de zogenaamde chevrons. Het nieuwe thuistenue van Helmond Sport wordt gecompleteerd door een zwart voetbalbroekje en rode kousen.

Helmond Sport uitshirt 2016-2017

Het nieuwe Helmond Sport uitshirt heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter overwegend nayvy blauw met dunne verticale pinstripes over het shirt. Ook dit voetbalshirt is uitgerust met een henley collar, maar dan met witte knoopjes. Verder is het uitshirt uitgerust met een licht blauwe band aan de onderkant. Dit is ook de kleur van de chevrons op de mouwen. De logo's van alle sponsoren staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt gecompleteerd door een navy blauw short en navy blauwe kousen.

Check hieronder de foto's van de nieuwe voetbalshirts van Helmond Sport. Deze shirts kan je vanaf nu kopen in de officiële fanshop van Helmond Sport. De prijs van de shirts is € 49,95. In deze shops kan je het voetbalshirt uiteraard laten voorzien van een eigen naam en nummer!

Koop andere nieuwe voetbalshirts voor 2016-2017 in deze officiële shop!

Helmond -Sport -voetbalshirts -2016-2017