5 mei 2017

Helmond Sport uitshirt 2017-2018

Een dag na de lancering van het nieuwe thuisshirt heeft Helmond Sport ook het nieuwe uitshirt voor 2017-2018 gelanceerd. In dit nieuwe shirt speelt de Brabantse club van trainer Roy Hendriksen de wedstrijden in de Eerste Divisie en de KNVB Beker gedurende komend seizoen. Helmond Sport is in 1967 opgericht en bestaat dit jaar dus 50 jaar. Het nieuwe uittenue van de club bevat verschillende verwijzingen naar de vijftigste verjaardag van de club.

Het nieuwe uitshirt van Helmond Sport is overwegend zwart en bevat verder rode accenten. De rode details komen terug in de bies aan de onderkant van de mouwen, in de kraag en in een band aan de onderkant van het nieuwe shirt. De achterkant van de hals bevat een eerste verwijzing naar het 50 jarig bestaan van de Brabantse club. Hier staat namelijk de tekst: ''50 jaar onze club.'' Kledingsponsor Hummel staat net onder de hals en het logo van de club op de linker borst. YESCOM is shirtsponsor van Helmond en verder bevat het shirt nog verschillende subsponsoren. Het uittenue van Helmond Sport wordt gecompleteerd door een zwart broekje met aan de zijkanten de rode chevrons van Hummel en de kousen zijn geheel zwart. In de kousen is het oprichtingsjaar van Helmond Sport verwerkt: 1967. Check ook het jubileum thuisshirt van Helmond Sport!

Het nieuwe Helmond Sport uitshirt en tenue is vooralsnog alleen te koop in de officiële shop van Helmond. De prijs van het shirt is € 49,95. Het bijbehorende broekje heeft een prijs van € 20,- en de kousen hebben een prijs van slechts € 10,-. Wil je andere tenues voor 2017-2018 kopen? Check dan deze shop!