4 mei 2017

Helmond Sport jubileum shirt 2017-2018

Ook Helmond Sport heeft een speciaal shirt gelanceerd voor 2017-2018 met het motto ''BACK TO THE ROOTS.'' De Brabantse club speelt komend seizoen haar Eerste divisie en KNVB bekerwedstrijden in een jubileum shirt. Dit nieuwe shirt bevat niet de gebruikelijke kleuren (rood/zwart), maar gaat terug naar de kleuren die Helmond Sport had in 1967. De club werd op 27 juli 2017 opgericht en bestaat dit jaar dus 50 jaar. Het nieuwe thuisshirt van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Lavans Stadion bevat verschillende verwijzingen naar de verjaardag van de club. Check hieronder de details van het nieuwe voetbalshirt van de club van trainer Roy Hendriksen.

Het nieuwe shirt is overwegend wit en bevat rode details. Deze rode details komen terug in de ronde hals en in de bies aan de onderkant van de mouwen. De achterkant van de kraag bevat een verwijzing naar het 50 jarig bestaan van de club. Hier staat namelijk de tekst: ''50 jaar onze club.'' De linker borst is uitgerust met het logo van de Brabanders en op het midden van de borst prijkt het logo van Hummel. Hoofdsponsor VESCOM staat op het midden van het nieuwe tenue. Het voetbalbroekje van het jubileumtenue van Helmond is geheel rood met aan de zijkanten de witte chevrons van het Deense sportmerk. De kousen vna het tenue zijn wit en bevatten in het rood het oprichtingsjaar van de Brabantse club. Check ook het nieuwe uitshirt van Helmond Sport!

Het nieuwe Helmond Sport tenue is vooralsnog alleen te koop in de officiële shop van Helmond. De prijs van het shirt is € 49,95. Het bijbehorende broekje heeft een prijs van € 20,- en de kousen hebben een prijs van slechts € 10,-. Wil je andere tenues voor 2017-2018 kopen? Check dan deze shop!