Helmond Sport voetbalshirts 2020-2021

Helmond Sport en kledingsponsor Saller Nederland hebben inmiddels ook de nieuwe Helmond Sport voetbalshirts 2020-2021 gelanceerd. In deze tenues speelt de club van trainer Rob Alflen de Keuken Kampioen Divisie en KNVB Bekerwedstrijden gedurende dit seizoen. Ook dit seizoen is Saller verantwoordelijk voor het design en de productie van de tenues van de Brabantse club. Deze functie heeft het van origine Duitse sportmerk sinds de zomer van 2018 en het contract tussen beide partijen loopt in ieder geval nog tot eind van dit seizoen.

Helmond Sport thuisshirt 2020-2021

Het Helmond Sport thuisshirt 2020-2021 is dit jaar weer geheel rood en wordt gekenmerkt door het design van v-banen over de body van het tenue. De bovenkant van het voetbalshirt is uitgerust met een print van zeshoeken. Dit wordt ook wel het zogenaamde hexagon design genoemd. Het logo van kledingsponsor Saller prijkt op de rechterborst en de mouwen bevatten de trademark tekens van het sportmerk. Verder bevatten de schouders een dunne taping met daarin speciale tekens. Het Helmond Sport voetbalshirt is verder voorzien van een v-hals en het clublogo prijkt op de linkerborst. Op het midden van het tenue prijkt de tekst: ‘’Heel Helmond Sport.’’ Dit is een vorig seizoen gestart initiatief van verschillende organisaties om de stad Helmond vitaler te maken. Op de achterkant van het tenue prijkt het logo van sponsor Vescom en op de rechterborst het logo van Dixap. Het thuistenue van Helmond Sport wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en rode kousen met aan de bovenkant een witte band.

Helmond Sport uitshirt 2020-2021

Het Helmond Sport uitshirt 2020-2021 heeft hetzelfde template als het uitshirt, maar is donkerblauw. Ook dit tenue bevat dus de print van v-banen en de zeshoeken. De trademark tekens en het logo van Saller op het tenue zijn rood. De andere sponsorlogo’s staan, evenals het clublogo, op dezelfde plek als op het thuisshirt. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten flitsende rode strepen. Dit is ook de kleurencombinatie van de kousen van het uittenue. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de Helmond Sport tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Joppen, Stans, Duijvestijn, Stans, Yhomassen, Loukili en andere spelers.

De Helmond Sport voetbalshirts kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële clubshop van de Noord Brabantse club. Op zoek naar andere voetbalshirts voor 2020-2021? Check het in deze winkel! 

Helmond Sport voetbalshirts 2020-2021