11 augustus 2015

Hellas Verona voetbalshirts 2015-2016

De nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse club Hellas Verona voor 2015-2016 zijn vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Nike en de Italiaanse club. In deze voetbalshirts speelt Hellas Verona de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2015-2016. Afgelopen seizoen eindigde Hellas Verona op een dertiende plaats, waardoor het opnieuw op het hoogste niveau van Italië actief is. Nike is kledingsponsor van de club uit Verona en hoofdsponsor van de club is Metano Nord. De club speelt haar thuiswedstrijden in het Stadio Marc'Antonio Bentegodi. De nieuwe shirts zijn middels een speciaal thema gelanceerd. Een zin van één van de beroemde werken van Shakespeare werd gebruikt om de nieuwe voetbalshirts te presenteren. Drie van Shakespeares werken spelen af in de Italiaanse stad.

Hellas Verona voetbalshirt 2015-2016

Het nieuwe Hellas Verona thuisshirt 2015-2016 wordt gekenmerkt door de verticale gouden en navy blauwe banen over het shirt. Verder bevat het shirt een ronde hals. Op de borst staan de logo's van Nike en de club met daaronder de logo's van sponsoren Leaderform en Metano Nord. Het nieuwe Hellas Verona thuistenue kan zowel door een navy blauw als een goud voetbalbroekje worden gecompleteerd en kan zowel door gouden kousen als navy blauwe kousen worden afgemaakt. Het nieuwe uitshirt van Hellas Verona voor dit seizoen is zwart met fel gele details. Deze fel gele details komen terug in de strip over de mouwen en in de logo's van Nike en de club op de borst. Verder is het uitshirt uitgerust met een klassieke polo kraag. Aan de binnenkant van de kraag staat het oprichtingsjaar (1903) in Romeinse tekens en de achterkant van het shirt bevat een tekst uit één van de werken van Shakespeare: ''"There is no world without Verona walls, but purgatory, torture, hell itself…” Dit is een zin afkomstig uit Romeo en Juliet. Bovendien bevat de achterkant het wapen van de stad Verona. Ook heeft Hellas Verona dit seizoen een 3e shirt. Deze is overwegend fel geel met zwarte accenten en is gebaseerd op hetzelfde template als het uitshirt. Over de mouwen loopt een zwarte strip en de logo's van de club en Nike zijn zwart. Bovendien bevat dit shirt ook de symbolen, die op het uitshirt voor 2015-2016 terug komen. Check hieronder de foto's van de nieuwe Hellas Verona voetbalshirts en tenues voor 2015-2016, waarin sterren als Luca Toni, Pazzini, Sala en Marquez gedurende 2015-2016 schitteren.

Helaas weten wij niet of het Hellas Verona voetbalshirt ergens online te koop is. Wel zijn er veel andere Serie A voetbalshirts te koop in de online voetbalshop van Subside Sports!

Geef hieronder je mening over de nieuwe Hellas Verona voetbalshirts!

Hellas -verona -voetbalshirts -2015-2016

Hellas -verona -uitshirts -2015-2016

Hellas -verona -details -2015-2016

Bron: footyheadlines.com