Hellas Verona voetbalshirts 2022-2023

Hellas Verona en kledingsponsor Macron Sportswear hebben vandaag de nieuwe Hellas Verona voetbalshirts 2022-2023 gepresenteerd. In deze voetbalshirts speelt de Italiaanse voetbalclub de Serie A en Coppa Italia wedstrijden in 2022-2023. Hellas Verona eindigde vorig seizoen op de tiende plek in de Serie A. Ook dit seizoen is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Hellas Verona voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds medio 2018. 

Hellas Verona thuisshirt 2022-2023

Hellas Verona vertegenwoordigt sinds de oprichting in 1903 de stad Verona in Italië en wereldwijd met trots. Dit seizoen is het Hellas Verona thuisshirt een eerbetoon aan de stad Verona. Het Hellas Verona thuisshirt 2022-2023 is blauw en wordt gekenmerkt door de het grote blauwe kruis over de voorkant van het voetbalshirt. Dit kruis is geïnspireerd door het stadswapen van Verona, dat bestaat uit een gouden kruis op een blauwe achtergrond. Het kruis bevat een print van de twee mastiffs uit het logo van de Italiaanse voetbalclub. Het Hellas Verona thuistenue wordt verder gekenmerkt door de gele details. De v-hals is geel en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen. Het Macron Hero logo staat op de rechterborst en de mouwen & de linkerborst bevat de badge van Hellas Verona. In de nek op de achterzijde van het Hellas Verona tenue is de naam van de stad geborduurd. De binnenkant van de hals bevat een label in de clubkleuren en bevat het oprichtingsjaar: 1903. Het nieuwe Hellas Verona thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met gele touwtjes en aan de zijkanten een geel vlak. De kousen zijn blauw met aan de bovenkant een gele band en op het midden het logo van Macron met het clublogo.

Hellas Verona uitshirt 2022-2023

Het Hellas Verona uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door de stenen van de Veronese steengroeven. De geschiedenis van Verona is namelijk in steen gebeiteld. De stenen van Verona vertellen het verhaal van de stad, die net zo uniek is als het team. De Arco Dei Gavi is een voorbeeld van een stenen monument in het hartje van de stad Verona. Het nieuwe uittenue heeft dezelfde kleur als dit monument. Het Hellas Verona uitshirt 2022-2023 is namelijk beige en bevat verder ook de clubkleuren van Hellas Verona. De polokraag is overwegend navy blauw met twee dunne gele lijnen. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de band aan de onderkant van de mouwen en de baan aan de zijkanten van het tenue. De logo's van Macron, Sinergy en de club staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Deze logo's zijn allemaal donkerblauw. Het uitshirt bevat dezelfde details aan de binnenkant en achterkant van de kraag als het thuisshirt. Het Hellas Verona uittenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een beige voetbalbroekje met aan de zijkanten een blauw/gele taping. De kousen hebben ook deze kleurencombinatie.

Zoals alle tenues van Macron zijn de Hellas Verona tenues uitgerust met de mPerformance technologie. Dit systeem zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Macron Hellas Verona voetbalshirts 2022-2023, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Simeone, Casale Ilic, Caprari, Günter, Faraoni en nog meer spelers.

Hellas Verona voetbalshirts bestellen

De nieuwe Macron Hellas Verona voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Beide voetbalshirts zijn zowel voor kinderen (maten 152, 164 en 176) als voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 82,- en voor kinderen € 72,-. Directe levering!

Bestel je Hellas Verona tenue direct in de officiële MACRON SHOP!

of deze fanshop!

 

Hellas Verona thuisshirt 2022-2023

Hellas Verona thuisshirt 2022-2023

Hellas Verona uitshirt 2022-2023

Hellas Verona uitshirt 2022-2023