10 juli 2019

Hellas Verona voetbalshirts 2019-2020

Promovendus Hellas Verona heeft in samenwerking met Macron de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gelanceerd. In deze tenues speelt de Italiaanse club de Serie A en Coppa Italia wedstrijden dit seizoen. De club eindigde afgelopen seizoen als vijfde in de Serie B en won de finale van de play-offs, waardoor het na een jaar afwezigheid weer op het hoogste niveau van Italië speelt. Sinds de zomer van 2018 is Macron kledingsponsor van Hellas Verona. Het Italiaanse sportmerk uit Bologna is ook dit seizoen verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de Italiaanse kampioen van 1985.

Hellas Verona thuisshirt 2019-2020

Het Hellas Verona thuisshirt wordt dit jaar gekenmerkt door de verticale blauwe banen over het tenue. Deze banen hebben twee tinten blauw. Het tenue is verder uitgerust met een gele v-hals en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is geel. Het logo van Macron staat in het geel op de rechterborst en de mouwen en de andere borst is uitgerust met het logo van Hellas. Op de voorkant van het tenue staan bovendien de logo’s van AirDolomiti en Gruppo Sinergy. De achterkant van het thuisshirt bevat in de nek bovendien de naam van de stad: VERONA. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een blauw broekje en blauwe kousen.

Hellas Verona uitshirt en 3e shirt 2019-2020

Het Hellas Verona uitshirt voor 2019-2020 is dit jaar geel en bevat een design van dunne, horizontale strepen. Dit shirt bevat een ronde hals met kleine opening en is verder uitgerust met een blauwe band ter hoogte van de schouders, een band aan de achterkant van de ronde hals en ook de bies aan de onderkant van de mouwen is blauw. Alle logo’s staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een geel broekje en gele kousen. Hellas Verona heeft dit seizoen ook een 3e shirt. Dit tenue is wit met aan de bovenkant opvallende gele en blauwe, horizontale lijnen. Deze hebben verschillende breedtes. Het derde tenue bevat een y-hals met gevouwen kraag in het wit. De bies aan de onderkant van de mouwen is bovendien een combinatie van blauw en geel. Opvallend is dat dit tenue een vintage logo in plaats van het huidige logo van de club bevat. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Hellas Verona tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Liam Henderson, Pazzini, Di Carmine, Laribi, Zaccagni en andere sterspelers.

Hellas Verona voetbalshirt kopen

De nieuwe Hellas Verona tenues kun je vanaf medio augustus bestellen in de onderstaande winkels. Deze tenues zijn alleen beschikbaar voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) en hebben een prijs van € 79,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking

Bestel je Hellas Verona voetbalshirt in deze SHOP

of in deze winkel 

Hellas Verona thuisshirt 2019-2020