7 juli 2017

Hellas Verona voetbalshirts 2017-2018

Hellas Verona en Nike hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2017-2018 bekend gemaakt. In deze shirts speelt de Italiaanse club tijdens de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende komend seizoen. Hellas Verona eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Serie B, waardoor de club promoveerde naar het hoogste niveau van Italië. Ook dit seizoen is Nike weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van de club en Nike. Sinds 2013-2014 verzorgt Nike de kleding van de club, die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Marc'Antonio Bentegodi. Check hieronder de details van het thuisshirt, uitshirt en 3e shirt van de Serie A club.

Hellas Verona thuisshirt 2017-2018

Het Hellas Verona thuisshirt voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend navy blauw en bevat gele details. Deze komen terug in de v-hals, de strip over de mouwen en de bies aan de onderkant van de mouwen. Bovendien is de swoosh van Nike op de rechter borst geel. Hiermee is het shirt gebaseerd op het Nike Striker IV template. De linker borst bevat het logo van de club en hoofdsponsor Metano Nord versiert het midden van het tenue. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een navy blauw broekje met aan de zijkanten een gele strip. Ook de kousen bevatten deze kleurencombinatie.

Hellas Verona uitshirt 2017-2018

Het nieuwe Hellas Verona uitshirt voor 2017-2018 is contrasterend aan het thuisshirt en bevat dus dezelfde kleuren. Het shirt is donker geel met een navy blauwe v-hals, bies en strip over de schouders. De logo's van Nike, de club en de hoofdsponsor staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een geel broekje en gele kousen met navy blauwe details.

Hellas Verona 3e shirt 2017-2018

Dit seizoen heeft Hellas Verona ook een 3e shirt. In dit shirt spelen de Italianen vooral de uitwedstrijden in de Italiaanse beker. Dit shirt is wit met een ronde hals en is gebaseerd op het Park IV template van het Amerikaanse sportmerk. Dit shirt wordt gekenmerkt door het verticale vlak met graphic design in de clubkleuren van de club uit Verona over het midden van het tenue. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen.

Scoor alle Serie A voetbalshirts voor 2017-2018 in DEZE SHOP

of check de Hellas Verona shirts in deze WINKEL!