Hellas Verona voetbalshirts 2021-2022

De Italiaanse voetbalclub Hellas Verona en kledingsponsor Macron Sportswear hebben inmiddels alle nieuwe Hellas Verona voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt ''I Gialloblu'' de Serie A en Coppa Italia wedstrijden in 2021-2022. Hellas Verona FC eindigde afgelopen seizoen op een tiende plek in de Italiaanse competitie en speelt dus ook dit seizoen weer op het hoogste niveau van Italië, Ook dit jaar is Macron weer de producent van de Hellas Verona voetbalshirts. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds de zomer van 2018.

Hellas Verona thuisshirt 2021-2022

Het Hellas Verona thuisshirt 2021-2022 heeft een speciaal thema. Het tenue waarin de club de thuiswedstrijden in het Stadio Marc'Antonio Bentegodi speelt, is een eerbetoon aan de Italiaanse dichter Dante Alighieri, die in Verona woonde. 700 jaar geleden overleed de schrijver annex dichter. De body van het Hellas Verona thuisshirt 2021-2022 is dit jaar volledig blauw en bevat een speciale print, welke geïnspireerd is door het historische centrum van Hellas Verona en met name de poort van Scaligeri Arche, het mausoleum. Een ander detail bevindt zich in de nek van het Hellas Verona thuisshirt. Hierin prijkt een label in de clubkleuren van Hellas Verona, welke een afbeelding van Dante Alighieri bevat met daarbij de jaartallen 1321 en 2021. De ronde hals van het voetbalshirt is blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de gele mouwen. Het logo van Macron staat in het geel op de rechterborst en in het blauw op beide mouwen. De linkerborst bevat het clublogo en hoofdsponsor Sinergy Luce e Gas versiert het midden van het tenue. In de nek op de achterkant van het tenue is de naam van de stad verwerkt: Verona. Het Hellas Verona thuistenue 2021-2022 wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje met aan de zijkanten een gele band. De kousen zijn ook blauw met aan de bovenkant een gele band.

Hellas Verona uitshirt 2021-2022

Ook het Hellas Verona uitshirt 2021-2022 is een eerbetoon aan Dante. Het tenue is wit en wordt gekenmerkt door de blauwe en gele vegen aan de onderkant van het tenue. Daarnaast is het uittenue uitgerust met een blauwe v-hals. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is blauw en hetzelfde geldt voor alle logo's op het tenue, welke op dezelfde plek staan als op het thuisshirt. Het uittenue bevat hetzelfde label als het thuisshirt aan de binnenkant van de hals. Ook het uitshirt bevat de naam van de stad in de nek. Zowel het uitshirt als het thuisshirt bevatten bovendien een tekst aan de binnenkant van de onderkant van het tenue: ''Ch'in te avrà sì benigno riguardo.'' Dit is een zin uit het Divine Comed van de Paradiso Canto XVII van Dante. Het Hellas Verona uittenue 2021-2022 wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje met aan de zijkanten dezelfde graphic als op het thuistenue. De kousen zijn wit met aan de bovenkant een blauwe band met subtiele gele lijn.

Hellas Verona 3e shirt 2021-2022

Het Hellas Verona 3e shirt 2021-2022 dient als alternatief voor het uitshirt. Dit voetbalshirt is groen en is ook weer een eerbetoon aan de Italiaanse dichter. De mouwen bevatten dezelfde all-over print als het thuistenue. Dit tenue bevat een ronde, witte hals. Ook de band aan de onderkant van de mouwen van het tenue is wit en hetzelfde geldt voor de band aan de zijkanten van het tenue. Ook alle logo's op het Hellas Verona 3e shirt zijn wit. Het 3e tenue bevat dezelfde details als het thuisshirt en uitshirt. Dit tenue wordt gecompleteerd door een groen voetbalbroekje en groene kousen.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Hellas Verona voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Zaccagni, Frabotta, Faraoni, Günter, Veloso, Lasagna, Hongla, Kalinic en nog meer spelers.

Hellas Verona voetbalshirts 2021-2022 bestellen

De nieuwe Macron Hellas Verona voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Beide voetbalshirts zijn zowel voor kinderen (maten 152, 164 en 176) als voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) beschikbaar. Voor volwassenen is het voetbalshirt € 79,- en voor kinderen € 64,-. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking!

Bestel je Hellas Verona tenue direct in de officiële MACRON SHOP!

of deze fanshop!

Hellas Verona thuisshirt 2021-2022

Hellas Verona uitshirt 2021-2022

Detail Hellas Verona voetbalshirt 2021-2022