Hajduk Split voetbalshirts 2022-2023

Hajduk Split en kledingsponsor Macron hebben afgelopen weekend het nieuwe Hajduk Split thuisshirt 2022-2023 gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt Hajduk Split de Kroatische 1. HNL, beker en Europese thuiswedstrijden in het Poljudstadion gedurende 2022-2023. Ook dit jaar is Macron weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de Hajduk Split voetbalshirts. Het Italiaanse sportmerk is sinds 2013 de kledingsponsor van de club uit Split en beide partijen hebben nog een contract tot medio 2024.

Hajduk Split thuisshirt 2022-2023

Het Hajduk Split thuisshirt 2022-2023 heeft een vrij eenvoudig design. Het voetbalshirt is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de subtiele rood/wit/blauwe details. De ronde hals bevat deze drie lijnen in de clubkleuren van Hajduk Split en ditzelfde design komt terug in de band aan de onderkant van de mouwen. Op de rechterborst en de schouders prijkt het Macron Hero logo in het blauw en de linkerborst bevat een siliconen badge van de Kroatische voetbalclub. Op het midden van het voetbalshirt staat hoofdsponsor TOMMY. In de nek op de achterzijde van het voetbalshirt is in het goud een tekst geborduurd: Hajduk živi vječno (Hajduk leeft voor altijd). De binnenkant van de hals is uitgerust met een label in de clubkleuren van Hajduk Split. Hierin staan ook weer het motto en het logo van de club. Het Hajduk Split thuistenue wordt compleet gemaakt door en blauw voetbalbroekje en witte kousen, welke ook weer rode en blauwe details bevatten.

Alle Macron tenues zijn dit seizoen uitgerust met de vernieuwde Eco performance technologie. Dit betreft een technische stof, gebaseerd op het concept Body mapping. De stof bevat dunne meshgaatjes op de plekken waar de spelers het meest zweten. Hierdoor ontstaat er een grafisch effect, dat lijkt op een pantser. De tenues zijn gemaakt van gerecycled polyester. In de stof is ook de mPerformance technologie verwerkt. Deze technologie zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie. De Hajduk Split voetbalshirts hebben ook dit jaar weer een slim-fit pasvorm.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Hajduk Split thuisshirt 2022-2023, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Livaja, Kalinic, Pukstas, Sahiti, Grgic, Katic en nog meer spelers. Het Hajduk Split uitshirt 2022-2023 wordt medio juli gelanceerd.

Hajduk Split voetbalshirt bestellen

De Macron Hajduk Split voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. Zowel het thuisshirt als uitshirt zijn voor volwassenen (maten XS, S, M, L, XL en XXL) beschikbaar voor een prijs van € 89,95. Check ook andere Hajduk Split merchandising in deze winkels of laat je voetbalshirt bedrukken met een eigen naam en nummer!

Bestel het Hajduk Split voetbalshirt in de officiële Macron SHOP

of deze winkel!

Hajduk Split thuisshirt 2022-2023

Detail Hajduk Split thuisshirt 2022-2023