Hajduk Split uitshirt 2021-2022

Hajduk Split en kledingsponsor Macron hebben vandaag de nieuwe Hajduk Split voetbalshirts 2021-2022 gepresenteerd. In deze tenues speelt de Kroatische voetbalclub de wedstrijden in de Hrvatski Telekom Prva Liga en de beker in 2021-2022. Ook dit jaar is Macron weer de producent van de Hajduk Split tenues. Deze functie heeft het Italiaanse sportmerk sinds 2013.

Hajduk Split thuisshirt 2021-2022

Hajduk Split draagt dit seizoen hetzelfde thuisshirt als vorig seizoen. Het Hajduk Split thuisshirt is volledig wit en bevat ook blauwe en rode details. Dit zijn de andere clubkleuren van de Kroatische voetbalclub. De V-hals is een combinatie van rood en blauw en hetzelfde geldt voor de band aan de onderkant van de mouwen en de band aan de onderkant van de achterzijde van het Hajduk Split thuisshirt. Het Macron Hero logo staat in het blauw op de rechterborst en de mouwen. De linkerborst bevat de badge van de club. In de nek op de achterkant van het tenue staan de letters: ''HŽV'', welke verwijzen naar het motto van de club: ''HAJDUK ŽIVI VJEČNO.'' De binnenkant van de hals bevat een label in het wit/rood/blauw. Hierin is ook het logo van de club verwerkt met het motto. Het thuistenue van Hajduk Split wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode en blauwe accenten. 

Hajduk Split uitshirt 2021-2022

Het nieuwe Hajduk Split uitshirt 2021-2022 heeft een opvallend design. Het tenue bevat namelijk een design van zigzag banen in de clubkleuren van de Kroatische club: rood/blauw. Deze flitsende strepen zijn in verticale banen op het tenue verwerkt. De clubkleuren van Hajduk Split komen ook weer terug in de ronde hals en de band aan de onderkant van de mouwen van het tenue. Op de rechterborst prijkt het Macron Hero in het wit en dit is ook de kleur van het logo van sponsor TOMMY op het midden van het tenue. De linkerborst bevat de badge van de club. Verder bevat het uittenue dezelfde details als het thuisshirt. Het Hajduk Split uittenue wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. De Hajduk Split tenues zijn dit jaar weer uitgerust met de mPerformance technologie. Deze technologie is geïntegreerd in het materiaal van het tenue en zorgt voor de perfecte afvoer van vocht en voor ventilatie.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Hajduk Split voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Livaja, Biuk, Caktas, Fossato, Nejasmic en andere spelers. 

Hajduk Split voetbalshirt bestellen

De nieuwe Macron Hajduk Split voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkels. Deze voetbalshirts zijn voor volwassenen beschikbaar in de maten S, M, L, XL en XXL en hebben een prijs van € 79,-. Directe levering gegarandeerd!

Bestel het Hajduk Split voetbalshirt in deze SHOP

of de MACRON SHOP

of bestel goedkope t-shirts in deze Hajduk Split fanshop! 

Hajduk Split thuisshirt 2021-2022

Hajduk Split uitshirt 2021-2022