De Hajduk Split uitshirts voor het seizoen 2011/2012 zijn door Umbro en de club officieel bekend gemaakt. In deze voetbalshirts speelt Hajduk Split de uitwedstrijden in de Kroatische Nogometna Liga. Het shirt wordt gekenmerkt door het verticaal blauw/rood gebaande design en staat geheel in het teken van het 100 jarig bestaan van de club. Blauw en rood spelen een belangrijke rol in de historie van de club en komen bovendien terug in de Kroatische vlag. Het shirt heeft verder een klassieke rode polokraag, welke een knoopje bevat. Verder is aan de achterkant, net onder de nek, de naam van de club in het goud geborduurd met daarnaast het oprichtingsjaar.

Op de rechterborst staat het logo van Umbro in het goud. Ook dit shirt maakt namelijk deel uit van de Umbro ‘’Tailored by’’ lijn. Op de andere borst staat het logo van Hajduk Split welke omkaderd is met een gouden lijn, waarin het oprichtingsjaar (1911) en het huidige jaar staat (2011) en eronder ‘’Godina’’. Dit betekent ‘’100 jaar’’ in het Kroatisch.

Check hieronder de foto’s van het Hajduk Split uitshirt 2011/2012. Deze kan je vanaf nu in de voetbalshop van Subside Sports kopen.

Koop het hier!