Hajduk Split thuisshirt 2020-2021

De Kroatische voetbalclub Hajduk Split en kledingsponsor Macron hebben vandaag het nieuwe Hajduk Split thuisshirt 2020-2021 gelanceerd. In dit tenue speelt Hajduk Split de Hrvatski Telekom Prva Liga en bekerwedstrijden in het Poljudstadion gedurende 2020-2021. Sinds de zomer van 2013 is Macron de kledingsponsor van de Kroatische voetbalclub en ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk verantwoordelijk voor het nieuwe tenue van ''Bili'' (de Witten). Beide partijen maakten bekend dat het contract verlengd is tot 2023. 

Het nieuwe Hajduk Split thuisshirt 2020-2021 is dit jaar weer overwegend wit en bevat ook weer de andere clubkleuren van de Kroatische voetbalclub, tevens de kleuren van de vlag van het land. De blauwe en rode details komen terug in de V-hals van het tenue en ook in een band aan de onderkant van de mouwen. De rechterborst en de mouwen bevatten het Macron logo in het blauw en op het midden van het tenue prijkt het logo van sponsor TOMMY. De linkerborst van het Hajduk Split thuistenue bevat het clublogo van de club uit Split. Verder bevat het tenue aan de de linker zijkant nog een watermerk van het clubembleem. De binnenkant van de hals is verder uitgerust met een embleem in de clubkleuren. In deze tag zijn ook het logo en de naam van de club verwerkt. Het thuistenue van Hajduk Split wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Ook dit seizoen zijn de voetbalshirts van Hajduk weer uitgerust met de mPerformance technologie, welke zorgt voor de perfecte ventilatie en afvoer van vocht. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het Hajduk Split tenue, dat vanaf nu gedragen wordt door spelers als Cuic, Caktas, Dimitrov, Barry, Diamantakos en andere spelers.

De nieuwe tenues van Hajduk Split kun je vooralsnog alleen bestellen in de officiële fanshop van de club. Ben je op zoek naar andere Hajduk Split tenues? Check het dan in deze Hajduk Split fanshop! 

Hajduk Split thuisshirt 2020-2021