7 juli 2016

Hajduk Split thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe Hajduk Split thuisshirt voor het seizoen 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door Macron en de club uit Kroatië. Hajduk Split zal in dit shirt de wedstrijden van de Prva HNL competitie en de Kroatische voetbalbeker spelen. HNK Hajduk Split werd in 1911 opgericht. Thuisbasis van de voetbalclub uit Split is het Poljudstadion. Bekende spelers welke dit zullen dragen zijn, Tino-Sven Sušic, Artem Milevsky en Manuel Arteaga. Hadjuk Split is bij de Nederlanders ook bekend doordat de club in 1995 door Ajax in de kwartfinale werd uitgeschakeld. Na een 0-0 in Split werd het 3-0 in het Olympisch Stadion voor de Amsterdammers.

Hajduk Split thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe thuisshirt van Hajduk Split heeft een strak en klassiek design. Het overwegend witte Hajduk shirt heeft enkele gouden accenten. De gouden details zijn een eerbetoon aan het 105 jarig bestaan van de voetbalclub uit Split. De gouden details zijn terug te vinden op het dunne lijntje bij de kraag en een goud vlak op de witte biesjes. Ook aan de onderkant van het voetbalshirt is dit vlak te zien. Op de achterkant van de kraag staat de naam Hajduk in het goud. Op de linkerborst het embleem van Hajduk Split en op de andere kant kledingsponsor Macron. De Italiaanse kledingsponsor is sinds 2013 verbonden aan de Kroatische club.  Het logo van Macron komt terug in het goud op beide schouders. Het stijlvolle Hajduk Split shirt wordt compleet gemaakt door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen. Ook het broekje bevat enkele gouden details. Het nummer van de speler is in het goud en aan de zijkant loopt een gouden streep naar beneden. De blauwe voetbalsokken zijn aan de bovenkant wit. In dit voetbaltenue zal Hajduk Split de thuiswedstrijden spelen. Check hieronder de foto's!

Hajduk Split voetbalshirt kopen

Het nieuwe Hajduk Split shirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli/augustus kopen in de onderstaande shops. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 84,95 en voor kinderen € 69,95. In deze shops kan je het shirt van Hajduk ook laten voorzien van een eigen naam en nummer of van één van de sterspelers van de Kroatische club. Directe levering gegarandeerd!

Koop het nieuwe Hajduk Split shirt in deze officiële STORE!

Hajduk -split -shirt -2016-2017

Hajduk -split -tenue -2016-2017