Groen Juventus anthem trainingsjack met capuchon 2017-2018

Juventus en adidas hebben in het kader van het nieuwe 3e shirt van ''I Bianconeri'' weer een nieuw anthem jack gelanceerd. Dit betekent dat bij de opkomst op het veld voorafgaande aan de wedstrijden, waarin het 3e shirt van JUVE wordt gedragen, dit nieuwe anthem jack wordt gedragen. Het 3e shirt van JUVE wordt door de club vooral gedragen in de Champions League uitwedstrijden, maar ook in een aantal uitwedstrijden in de Coppa Italia en Serie A. Wil je alles weten over het populaire jack van adidas? Check hieronder de details van het nieuwste Juventus anthem jack!

Het nieuwe Juventus anthem jack voor 2017-2018 is geheel in stijl van de kleuren van het 3e shirt van de club van trainer Allegri. Dit betekent dat het jack overwegend leger groen is. Door adidas wordt deze kleur ''base green'' genoemd. Verder is het jack uitgerust met zwarte details, welke vooral te vinden zijn in de horizontale streep op beide mouwen en in het logo van adidas. Het logo van adidas staat op dit jack op de linker borst, waar deze normaliter op de rechter borst van de trainingskleding staat. Opvallend is dat deze jacks ook geen drie strepen van het Duitse sportmerk bevatten. De zwarte details komen overigens ook terug in de binnenvoering van de capuchon. Deze jacks worden namelijk gekenmerkt door de driedelige capuchon. Verder bevat het jack aan de zijkanten twee zakken, welke door adidas kangoeroezakken worden genoemd. De mouwen van dit jack worden raglanmouwen genoemd. Dit betekent dat deze strak om de armen vallen en perfect mee bewegen met de bewegingen van de armen, zonder dat je bewegingsvrijheid verliest. Het trainingsjack van Juventus bestaat uit een combinatie van katoen (70%) en polyester (30%), waardoor het jack zacht aanvoelt als je deze draagt. Hierdoor is het jack niet alleen perfect om in te trainen, maar ook om casual te dragen.

Check hieronder nog een foto van het nieuwe, groene anthem jack van Juventus, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Dybala, Pjanic, Khedira, Mandzukic, Chiellini en Buffon. Eerder lanceerden de club en adidas al een zwart anthem jack en blauw trainingsjack. 

Juventus trainingsjack kopen 

Het nieuwe, groene trainingsjack van Juventus kan je vanaf nu voor volwassenen kopen in de onderstaande shops. Dit betekent dat het jack met capuchon te bestellen is in de maten XS, S, M, L, XL en XXL. Wil je andere Juve producten kopen? Check dan onder andere het overzicht met beschikbare producten hiernaast of hieronder. Directe levering!

Koop het nieuwe, groene JUVE anthem trainingsjack exclusief in de officiële Juventus shop

of deze JUVE WINKEL!