5 augustus 2017

Goedkoop Oranje/Nederlands Elftal voetbalshirt of t-shirt

We horen het steeds vaker! ''Wat zijn die voetbalshirts tegenwoordig duur.'' Met de voetbalshirts van het Nederlands Elftal, Oranje of de Oranje Leeuwinnen is het niet anders. Het shirt heeft tegenwoordig voor volwassenen een prijs van € 85 en voor kinderen een € 70,-. Wil je deze shirts nog eens laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers/speelsters van het nationale elftal, dan betaal je minstens nog eens € 15 tot € 20,- extra. En dat terwijl de shirts vaak (eenmalig) gebruikt worden om Oranje aan te moedigen tijdens belangrijke wedstrijden en grote toernooien. Op zo'n moment is de prijs van het shirt wat belangrijker. Wij zijn daarom op onderzoek gegaan naar wat goedkopere oranje shirts van een goede kwaliteit. Die zijn er!

Geen zin om onze review over deze shirts te lezen? Check direct de oranje (t-)shirts om het Nederlands elftal of de Oranje leeuwinnen in aan te moedigen in deze SHOP!

Nederlands Elftal retro shirt kopen

We beginnen met de door COPA Classic uitgebrachte retro shirts van het Nederlands Elftal. Deze hebben een prijs van ''slechts'' € 49,95 en zijn gebaseerd op legendarische shirts van Oranje tijdens de jaren '50, '60 en '70. Het meest legendarische shirt is wel het shirt van 1974. Dit betreft het tricot waarin oranje de finale van het WK van 1974 speelde tegen West Duitsland. Het verhaal van het shirt is bekend. De equipe van de toenmalige bondscoach Rinus Michels verloor de finale met 2-1. Sterren van dit elftal waren onder andere Suurbier, Rijsbergen, Haan, Neeskens, van Hanegem, Rensenbrink, Rep en andere sterspelers. Hoewel Neeskens in de eerste minuut al een strafschop scoorde ging deze wedstrijd toch verloren. Het shirt van 1974 heeft het kenmerkende design. Het shirt is oranje en is uitgerust met een v-hals. Verder zijn de mouwen uitgerust met zwarte strepen en prijkt de Hollandse leeuw op de linker borst. Ook het witte uitshirt van 1974, met de oranje strepen kan je voor slechts € 49,95 kopen. Wat ons betreft ook een topper is in het retro assortiment van COPA Football is het shirt dat gebaseerd is op het voetbalshirt van Oranje van de jaren '50. Dit shirt bevat namelijk een iconische kraag met touwtjes, wat dus het echte retro gevoel uitstraalt. Ook van de jaren '60 bestaan er retro shirts. Deze shirts hebben allemaal een prijs van € 49,95 en zijn dus alleen voor volwassenen beschikbaar. Hiermee ben je in ieder geval € 35,- goedkoper uit dan als je het nieuwste, officiële Oranje shirt koopt. Koop de Oranje shirts van COPA Classic exclusief in deze SHOP!

Goedkoop Nederlands Elftal of Oranje t-shirt kopen

Vind je de € 49,95 nog iets te gortig? Geen probleem! Onder het label COPA Football heeft het Nederlandse sportfashion merk ook verschillende t-shirts gelanceerd. Waar de retro shirts uit een combinatie van polyester/katoen of alleen polyester zijn gemaakt, bestaan de COPA Football t-shirts voor 100% katoen. Dit is een lichter katoen waarvan de retro shirts zijn gemaakt. Deze shirts hebben een prijs van slechts € 34,95 voor volwassenen en € 32,95 voor kinderen. Dit zijn ''gewoon'' casual t-shirts, welke niet gebaseerd zijn op voetbalshirts van vroeger, maar juist een vette print op de t-shirts hebben. Het meest in het oog springende shirt is wat ons betreft het ''captain'' of aanvoerder t-shirt. Dit is een oranje t-shirt met crew neck en op de linker borst de Hollandse leeuw en over het midden van de linker mouw een print van een aanvoerdersband (inclusief C van captain) in de Nederlandse tricolore. Andere t-shirts met speciale prints is een print van oranje na het winnen van het EK van 1988 of een print van alle spelers van 1988. Dit is maar een kleine greep uit de oranje shirts van COPA Football. Uiteraard zijn er tal van andere t-shirts, welke je vanaf € 32,95 scoort in deze SHOP.

Goedkoop oranje t-shirt voor baby's

Ook aan de allerkleinste oranje fan heeft het merk gedacht. COPA heeft namelijk ook een t-shirt voor baby's gelanceerd. Waar het tenuetje van Nike een prijs heeft van € 59,95, is dit shirt slechts de helft: 29,95. Laat een baby er nu net niets om geven of hij of zij het officiële Nike voetbalshirt van oranje aan heeft. Het COPA Football ''My First'' Oranje voetbalshirt is oranje met een ronde zwarte hals, lange mouwen en een zwarte bies. Op de linker borst van het t-shirt prijkt de Hollandse leeuw. Om het geheel af te maken wordt dit shirt voor baby's geleverd in een kleine cadeaubox. Koop het goedkope Oranje shirt voor baby's exclusief HIER!

Om onze review af te sluiten willen we nog wel even benadrukken dat het niet om nep shirts gaat en dit dus 100% kwalitatieve shirts gaat! Mocht er iemand nog andere suggesties hebben? Reageer vooral hieronder en start de discussie!