Drie manieren om goedkoop Nederlands Elftal shirt te bestellen

Een goedkoop Nederlands Elftal voetbalshirt! Iedereen is er wel eens naar op zoek en vooral wanneer Oranje een WK of EK speelt, wil je het nieuwste tenue van Nederland bemachtigen. Vaak zijn de Nederlands Elftal voetbalshirts dan echter niet in de SALE, omdat er veel vraag naar is. Hoe anders is dat nu. Bij Nike kun je de nieuwste Nederlands Elftal tenues nog voor de helft van de prijs bestellen. Dit zijn de tenues waarin Nederland tijdens het EK speelde, maar ook in de WK kwalificatie, oefen en Nations League wedstrijden ter voorbereiding op het WK 2022 in Qatar. Deze teneus draagt Oranje namelijk nog tot augustus 2022. In dit artikel bespreken we ook nog andere alternatieven voor de Nederlands Elftal tenues.

1. Nederlands Elftal voetbalshirts Nike

De Nederlands Elftal voetbalshirts hebben inmiddels een bekend design! Het thuistenue bevat een all-over print van ruiten, welke deels geïnspireerd zijn door het legendarische tenues van 1988. Deze ruiten vormen de kop van een leeuw en verder wordt is het tenue afgewerkt met zwarte accenten. De V-hals en de zigzagband aan de zijkanten van het tenue zijn volledig zwart. Deze kleur heeft men bij Nike en de KNVB ook doorgetrokken naar het ontwerp van het uittenue. We hebben Nederland niet vaak in het uittenue zien spelen tot nog toe. Dit tenue heeft een klassieker design en bevat een polokraag met twee dunne oranje lijntjes. Ook de bliksemschicht band aan de zijkanten van het Nederlands Elftal uittenue is oranje. Een subtiel detail in beide tenues bevindt zich aan de binnenkant van de hals. Hier is een kroontje verwerkt, als verwijzing naar het Nederlandse koningshuis. Tot zover de romantiek rondom de Nederlands Elftal voetbalshirts van dit seizoen. Jullie zijn natuurlijk vooral geïnteresseerd in de prijs van de tenues. Voor volwassenen zijn de voetbalshirts normaliter € 89,95 en voor kinderen € 69,95. Dat is echter nu niet meer het geval. Nike heeft de tenues afgeprijsd met 40% en tijdens de BLACK Friday dagen bestel je dit tenue met nog eens 25% extra korting als je Nike member bent. Gebruik hiervoor wel de kortingscode GAME21. Deze code is van 25 november tot 30 november geldig. Ook de trainingskleding is overigens in de SALE. Bestel het exclusief in de Nike SHOP

2. Nederlands Elftal retro voetbalshirts en trainingsjacks

De KNVB heeft niet alleen een samenwerking met Nike. Het Amerikaanse sportmerk verzorgt de officiële tenues en trainingskleding van alle vertegenwoordigende elftallen van de KNVB, de bond heeft daarnaast een samenwerking met COPA. Het retro merk verzorgt de retro lijn van het Nederlands Elftal en deze collectie bevat een aantal legendarische retro voetbalshirts, die er (vrijwel) exact hetzelfde uitzien als de Nederlands Elftal voetbalshirts van vroeger. Wat te denken van het tenue waarin Oranje de finale haalde van het WK van 1978 in Argentinië of de voetbalshirts die gedragen werden door legends als Rijkaard, Bergkamp, Koeman en de gebroeders de Boer tijdens het WK van 1994. Bovendien bevat de collectie nog een aantal gave retro jacks, zoals het trainingsjacks van 1978 en die van 1983. Het jack van 1983 heeft niet alleen een vet design, maar is ook nog één van de eerste jacks die gedragen werd door Gullit, Rijkaard en Van Basten. De retro shirts zijn over het algemeen goedkoper dan de tenues die Oranje ook draagt tijdens de wedstrijden. De retro shirts zijn namelijk € 59,95 en de trainingsjacks € 79,95. De COPA X Nederlands Elftal collectie bevat ook nog een aantal goedkopere t-shirts, welke beschikbaar zijn voor een prijs van € 39,95. De meeste COPA items zijn alleen beschikbaar voor volwassenen en check je exclusief in deze retro SHOP!

Nederlands Elftal retro shirts

3. Goedkope Nederlands Eftal t-shirts

Er zijn nog goedkopere alternatieven! Wil je Oranje een aantal keer aanmoedigen in een goedkoop t-shirt, dan biedt het t-shirt merk Retake de uitkomst. De t-shirts van Retake zijn vooral populair tijdens toernooien als een WK of EK. Van ieder deelnemend land heeft het merk wel een t-shirt met een gave print. Deze t-shirts zijn veelal in stijl van de kleuren van de voetbalshirts van het nationale elftal en bevatten op de borst een retro logo van het land in combinatie met de naam van het land op het midden van het t-shirt. Het is ook mogelijk om een naam en een rugnummer op deze t-shirts te laten bedrukken. Deze print is in stijl van de officiële bedrukking die de spelers op het tenue dragen dit seizoen. De Nederlands Elftal t-shirts zijn zowel beschikbaar zonder naam en nummer op de achterzijde als met. Deze t-shirts bestel je al vanaf € 24,95 (zowel voor volwassenen als voor kinderen) in deze SHOP!

 Goedkoop Nederlands Elftal T-Shirt Retake