18 januari 2018

Goedkoop Duitsland voetbalshirt en t-shirt

Het nationale elftal van Duitsland staat een belangrijk jaar te wachten! 2018 is namelijk het jaar waarin Die Mannschaft haar wereldtitel MOET prolongeren. In 2014 was die Mannschaft te sterk voor het nationale elftal van Argentinië. Hoe ver weet het land dit jaar te reiken? Feit is dat die Mannschaft haar trouwe supporters nodig heeft om de club naar weer een wereldtitel te loodsen! En we kunnen die supporters uittekenen in het shirt van het nationale elftal! Dit jaar is het voetbalshirt geïnspireerd door de shirts waarin het land het wereldkampioenschap van 1990 won. Deze shirts hebben voor volwassenen een prijs van € 85,- en voor kinderen zijn de shirts wel € 70,-. Om nog maar niet te praten over de extra prijs van een eventuele bedrukking op de achterkant van het shirt of een bijbehorend voetbalbroekje en de kousen! We krijgen er vaak vragen over. Zijn er geen goedkope shirts om Die Mannschaft mee aan te moedigen! Die zijn er! Hieronder bespreken we de verschillende alternatieven. Een Duitsland shirt kan je namelijk makkelijk ook in de range van € 20,- tot € 50,- bestellen.

Goedkope Duitsland retro voetbalshirts

We beginnen met de retro voetbalshirts van Die Mannschaft! Het Nederlandse sportfashionmerk COPA Football heeft namelijk een aantal Duitsland shirts in haar collectie, die gebaseerd zijn op shirts waarin het land belangrijke titels gewonnen heeft! Het merk heeft onder andere de legendarische shirts van de jaren '70 opnieuw uitgebracht. Dit zijn de voetbalshirts, waarin Duitsland het WK van 1974 won. Voor de meeste Nederlanders is dit nog steeds een trauma. In de finale in eigen land wist het toenmalige West Duitsland met 2-1 te winnen van Oranje. Bij Duitsland scoorden Breitner (uit een strafschop) en Müller. Andere sterspelers van het Duitse voetbalelftal in deze periode waren Beckenbauer, Vogts, Hoeness en Maier. COPA heeft zowel het thuisshirt als het uishirt van de jaren '70 in haar collectie. Het katoenen retro shirt van de jaren '70 is geheel wit en bevat een zwarte v-hals. De zwarte tinten uit de kleuren van de Duitse vlag komen ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Op de borst van het retro shirt prijkt een vintage DFB badge, welke wordt gekenmerkt door de adelaar. Het design van het uitshirt van de jaren '70 is identiek aan die van het thuisshirt. Het enige verschil is dat dit shirt groen is met witte accenten in de v-hals en bies. Beide shirts zijn zowel met korte als met lange mouwen beschikbaar. Zelfs het shirt dat door keeper Maier gedragen werd, is opnieuw door het merk uitgebracht. Evenals bij de voetbalshirts heb je de mogelijkheid het Duitsland retro shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van jouw favoriete sterspeler. De prijs van de COPA Football Duitsland retro shirts is € 49,95. Ben je toch nog op zoek naar een iets goedkoper alternatief? Dan is dit ook mogelijk. Het merk heeft namelijk ook goedkopere t-shirts. Het meest in het oog springende shirt is het zogenaamde aanvoerder of captain t-shirt. Ook deze shirts hebben het retro design van de jaren '70. Deze t-shirts zijn gemaakt van een iets dunner katoen en bevatten ook zwarte accenten. Iconisch aan deze shirts is de afbeelding van een aanvoerdersband op de linker mouw. Deze shirts hebben een prijs van slechts € 34,95! Wil je de goedkope Duitsland shirts van COPA Football bestellen? Check het exclusief in deze online SHOP!

Goedkope Duitsland t-shirts

Ben je nog niet bereid Die Mannschaft in een shirt van tussen de € 40 en € 50 aan te moedigen! Dan biedt het merk Retake de uitkomst. Retake heeft namelijk team t-shirts. Ook dit zijn katoenen t-shirts. Deze t-shirts zijn geïnspireerd door de voetbalshirts van Die Mannschaft. Het concept van het merk is vrij duidelijk. De linker borst van de t-shirts bevat een print van een retro logo van de Deutscher Fussballbund en op het midden van het shirt staat de naam van het land, omringd door lijnen in de kleuren van de Duitse vlag. Dit merk geeft je ook de mogelijkheid het shirt te bestellen met de naam en het nummer van één van de sterspelers van het nationale elftal. De shirts zijn dan ook beschikbaar met de namen en nummers van Müller, Werner, Draxler, Gortezka, Neuer, Özil, Hummels, Reus en andere sterspelers. De print van de namen en nummers van die Mannschaft is geheel in stijl van de officiële bedrukking, die de spelers van Duitsland dit jaar op hun adidas voetbalshirts dragen. De team t-shirts hebben een prijs van € 24,95 zonder de printing van de namen en nummers van de spelers en € 29,95 met de namen en nummers van de spelers. Een uniek t-shirt in de collectie van Retake is het shirt dat gebaseerd is op het voetbalshirt van € 1990. Dit t-shirt bevat een print van drie bliksemschichten in de kleuren van de Duitse vlag en heeft een prijs van € 24,95! Check alle goedkope Retake t-shirts van Duitsland exclusief in deze winkel! Hier vind je overigens ook de retro shirts en officiële voetbalshirts van de regerend wereldkampioen!

Ben je toch op zoek naar het WK 2018 voetbalshirt van Duitsland, check meer informatie over dit shirt in het blog dat we daarover geschreven hebben!