30 april 2018

Goedkoop AS Roma trainingspak

AS Roma is dit seizoen de absolute verrassing in de Champions League. De club behaalde de halve finale en heeft daarmee een absolute prestatie neergezet. Ook in het seizoen 2018-2019 lijkt de club weer op het hoogste Europese podium te gaan spelen. Het seizoen nadert zijn einde en dat betekent ook dat de nieuwe tenues en trainingskleding voor het nieuwe seizoen worden gelanceerd. Bovendien betekent het dat de ''oude'' tenues van afgelopen seizoen drastisch in prijs worden verlaagd door verschillende merken en shops. Ook het AS Roma trainingspak, inclusief het jack, de training top en de trainingsbroek bestel je nu goedkoper dan normaal! Lees hieronder alles over het goedkope pak en check natuurlijk ook waar je het goedkope pak van de Italiaanse club kunt kopen!

Goedkoop AS Roma trainingsjack, trainingsbroek en training top

Voordat we bespreken waar je een goedkoop Roma pak kunt bestellen is het goed om te bespreken welke van Roma momenteel in de SALE zijn. Nike en Roma lanceren jaarlijks drie verschillende trainingspakken. Het eerste pak van de club uit de Italiaanse hoofdstad wordt altijd medio mei/juni bekend gemaakt. Dit is het trainingspak, training top of trainingsbroek die door de club gedragen wordt aan het begin van het seizoen. Medio september/oktober wordt vervolgens een speciaal Europa of Champions League trainingspak uitgebracht. Dit is het pak dat door de club wordt gedragen in de aanloop naar de Europese wedstrijden. Het laatste pak van het seizoen wordt medio december door Nike uitgebracht. Dit pak vervangt het eerste AS Roma pak en wordt vanaf medio januari tot het einde van het seizoen gedragen. Deze drie trainingspakken kan je vanaf nu in de SALE bestellen!

Ieder kwartaal, behalve het tweede kwartaal van het jaar, lanceren Nike en AS Roma dus een nieuw trainingspak. De samenstelling van dit pak kan je zelf kiezen. Deze is namelijk zowel met een trainingsjack als een training sweater, door Nike de drill top genoemd, beschikbaar. Beide items hebben dezelfde kleuren. Toch zijn er een aantal verschillen. Zo hebben de AS Roma training tops een rits tot de borst en de trainingsjacks hebben een doorlopende rits. Ook de kraag van beide items is anders. De Nike jacks hebben namelijk een baseball collar en de training tops hebben een hoge hals met een rits tot de borst. Een andere feature van de AS Roma trainingsjacks is dat deze aan de zijkanten zakken bevatten en de training tops niet. Verder bevatten de drill tops van de club duimgaten aan de onderkant, waardoor de top nog strakker om het lichaam valt. Uiteraard zijn er ook vele overeenkomsten tussen het jack en de drill top. Beide items hebben dezelfde kleur, hebben een strip over de schouders en mouwen en op beide kledingstukken prijken de logo's van de club en Roma op de borst. Het jack en de drill top worden compleet gemaakt door eenzelfde trainingsbroek. Deze Roma trainingsbroek bevat aan de zijkanten een strip, verdeeld in flitsende strepen. De bovenkant van de broek bevat een tailleband en de onderkant van de AS Roma trainingsbroek is uitgerust met enkelritsen. Ook de trainingsbroek bevat twee zakken.

Er is ook nog een verschil HOE je het goedkope trainingspak van AS Roma kunt kopen. Het pak met het trainingsjack kan je alleen als geheel trainingspak bestellen. Het jack en de trainingsbroek van het goedkope AS Roma pak kan je dus alleen als geheel en dus in dezelfde maat bestellen. Bij het pak met de training top is dat anders. Hier kan je de drill top en trainingsbroek los van elkaar dus ook in een andere maat bestellen!

Tot zover alle details over de lanceringen, de samenstelling en het hoe van het pak van AS Roma. Omdat het einde van het seizoen nadert, zijn alle pakken van AS Roma nu in de SALE!

Goedkoop AS Roma trainingspak bestellen!

Het AS Roma trainingspak van het seizoen 2017-2018 kan je nu goedkoop bestellen. Normaliter heeft het pak voor volwassenen een prijs van € 120,- en voor kinderen € 100,-. De training top en trainingsbroek hebben voor volwassenen een prijs van € 65,- en voor kinderen zijn beide items € 55,-. In de onderstaande shops bestel je alle items met een korting tot 30%. Wil je andere producten van de club bestellen? Check dan ook het overzicht hiernaast of hieronder! Directe levering!

Bestel je goedkope AS Roma trainingspak in deze SHOP