23 augustus 2016

Genoa voetbalshirts 2016-2017

De nieuwe voetbalshirts van Genoa zijn inmiddels ook officieel bekend gemaakt door kledingsponsor Lotto en de Italiaanse club. In deze shirts speelt Genoa de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende 2016-2017. Genoa CF is afgelopen seizoen op een elfde plek geëindigd waardoor het opnieuw op het hoogste niveau van Italië speelt. Het Italiaanse sportmerk Lotto is sinds 2012 de kledingsponsor van de Italiaanse club en is komend seizoen dus ook verantwoordelijk voor de designs van de shirts en tenues van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Luigi Ferraris. We bespreken hieronder het design van het nieuwe thuisshirt en uitshirt van de Italianen.

Genoa thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe thuisshirt van Genoa wordt zoals altijd gekenmerkt door het half-om-half design. De rechterkant van het shirt is rood en de andere kant blauw. De rechter mouw is overwegend blauw met rode accenten, terwijl de andere mouw rood is met blauwe accenten. De bies aan de onderkant van beide mouwen bevat een golvend effect en in deze band is het logo van LOTTO verwerkt. Het logo van het sportmerk komt ook weer terug op de rechter borst. De andere borst is uitgerust met het logo van de club en daaronder staat de tekst: ''Il Club più antico d’Italia''. Dit betekent: ''de oudste club van Italië.'''Genoa werd in 1893 opgericht. Verder is het nieuwe Genoa shirt uitgerust met een klassieke polo kraag. Een verwijzing naar het oprichtingsjaar van de Italiaanse club staat ook op de achterkant van de kraag. Het nieuwe tenue van Genoa wordt gecompleteerd door een blauw broekje met aan de onderkant een rode strip. De kousen hebben ook deze kleurencombiantie.

Genoa uit shirt en tenue 2016-2017

Het Genoa uitshirt voor 2016-2017 heeft ook een echt retro design. Dit shirt is overwegend wit en bevat twee banen in de clubkleuren van Genoa over het midden. Deze banen zijn rood en blauw. De y-vhals van het nieuweb Genoa uitshirt heeft ook deze kleuren, terwijl de bies aan de onderkant van de mouwen rood is. Het logo van Lotto staat op de linker borst en aan de onderkant van de mouwen en het logo van Genoa staat in de twee horizontale banen. De binnenkant van de kraag van het nieuwe uitshirt bevat dezelfde tekst als onder het logo van de club op het thuisshirt staat: ''Il Club più antico d’Italia'' en op de achterkant van het uitshirt staat ook weer het oprichtingsjaar. Het nieuwe Genoa uittenue wordt gecompleteerd door een wit broekje met aan de onderkant een rode strip. Dit zijn ook de kleuren van de kousen.

Check hieronder de foto's van de shirts waarin sterren als Pavolette, Veloso, Rincon, Ocampos, Burdisso en nog meer sterspelers vanaf dit seizoen schitteren. Eerder lanceerde de club in samenwerking met Lotto al een nieuw 3e shirt voor 2016-2017!

Genoa voetbalshirt kopen

Het nieuwe Genoa thuisshirt, uitshirt en 3e shirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio september kopen in de online voetbalshop van Subside Sports, evenals andere Serie A voetbalshirts. Daar kan je ook je Genoa voetbalshirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de sterspelers van Genoa! Of check het overzicht met beschikbare Genoa producten hiernaast. Directe levering!Genoa -home -shirt -2016-2017
Genoa -away -shirt -2016-2017