Het nieuwe Genoa 3e shirt is officieel bekend gemaakt door de Italiaanse club en kledingsponsor Lotto. In dit voetbalshirt zal Genoa CFC de Seria A en Coppa Italia uitwedstrijden spelen gedurende het seizoen 2016-2017. De oudste Italiaanse voetbalclub, opgericht in 1893 speelt zijn thuiswedstrijden in het Stadio Luigi Ferraris. Genoa eindigde het seizoen 2015-2016 op een elfde plaats in de Serie A. Enkele bekende spelers van Genoa CFC zijn Leonardo Pavoletti, Suso en Christian Ansaldi. We bespreken hieronder het design van het nieuwe 3e shirt.

Genoa 3e shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe Genoa 3e shirt voor het seizoen 2016-2017 heeft een zeer klassiek design en is in de stijl van de traditionele clubkleuren: rood en navy blauw. Het 3e shirt heeft een navy blauw polo kraag gekregen. Op de linkerborst heeft het shirt het wapenschild van de stad Genua en aan de andere kant het logo van Lotto. Het logo van Lotto komt ook terug op de blauwe biesjes. Op de achterkant in de kraag staat het jaar waarin de voetbalclub werd opgericht, 1893. Op de onderkant van de achterkant is er ruimte voor sponsor Lease Plan. Het Genoa 2016-2017 tenue wordt compleet gemaakt met een navy blauwe voetbalbroek en navy blauwe voetbalkousen. Het broekje heeft aan de onderkant een rode baan met daarop het logo van Lotto. De sokken van Genoa hebben aan de bovenkant een rode baan. Midden op de sokken staat het logo van kledingsponsor Lotto. Check hieronder de foto's van het nieuwe voetbalshirt van Genoa! De nieuwe thuis- en uitshirt van de club zullen ook binnenkort officieel worden gelanceerd.

Genoa voetbalshirt kopen

Het nieuwe Genoa 3e shirt voor 2016-2017 kan je vanaf medio juli/augustus kopen in de onderstaande shops. Het shirt heeft een prijs van € 80,-. In deze shops kan je het shirt van de Italianen ook laten voorzien van een eigen naam en nummer. Of check het overzicht met beschikbare Genoa producten hiernaast!

Koop het nieuwe Genoa voetbalshirt in deze shop!

Genoa -3e -voetbalshirt -2016-2017