Genoa voetbalshirts 2022-2023

Nieuwe voetbalshirts voor de Italiaanse club Genoa CFC. De nieuwe voetbalshirts zijn gelanceerd in samenwerking met de Italiaanse kledingsponsor Castore. Deze functie vervult Castore vanaf dit seizoen, en neemt de verantwoordelijkheid over van Kappa die sinds de zomer van 2019 verantwoordelijk was voor het design van de shirts. Helaas zien we dit tenue aankomend seizoen niet in de Serie A. De club is afgelopen seizoen helaas gedegradeerd naar het tweede niveau van Italië. Ook in de Coppa Italia gaan we deze tenues nog zien. Nieuwsgierig naar de nieuwe tenues van Genoa? Check de details hieronder!

Genoa FC thuis shirt en tenue 2022-2023

Ook met de nieuwe kledingsponsor Castore stapt Genoa FC niet af van het traditionele half/half design van het thuisshirt van de club. De rechterkant van de body is rood, terwijl de andere kant van het tenue navy blauw is. De mouwen van het tenue hebben juist de omgedraaide kleuren. Terwijl de biesjes aan de onderkant van de mouwen weer dezelfde kleur hebben als de body. Verder is het shirt uitgerust met een klassieke kraag. Deze is rood van kleur. Het logo van Castore is terug te vinden in de binnenkant van de kraag (wit) en op de rechterborst (geel van kleur). Deze gele kleur komt ook terug in het logo van de club, deze staat op de linkerborst. Vorig seizoen was er geen sponsor terug te vinden op de buik van het shirt, dit seizoen staat Radio 105 op de voorkant van het shirt. Ook MSC is terug te vinden op het tenue. Op de achterkant van het shirt staat ook nog een sponsoruiting van LeasePlan. Op de achterkant van de nek staat de Italiaanse spreuk Dall’ Inizio, Per Sempre. Het nieuwe uittenue van Genoa wordt gecompleteerd door een blauwe voetbalbroek en blauwe kousen, Hierop zijn ook de uitingen van club en sponsoren te vinden.

Genoa FC uitshirt 2022-2023

Castore heeft ook het nieuwe uitshirt voor aankomend seizoen officieel gelanceerd. Genoa gaat spelen in een overwegend wit tenue met diagonale baan over het shirt in de kleuren rood en blauw. Dit zijn de clubkleuren van de Italiaanse club. Ook de biesjes aan de onderkant van de mouwen zijn uitgerust in de kleuren rood/blauw. Verder heeft het tricot een ronde en witte hals. Op de rechterborst staat het logo van kledingsponsor Castore, deze is blauw van kleur. Op de linkerborst staat een speciaal clublogo van Genoa, met daaronder de naam van de club en het oprichtingsjaar 1893. Hoofdsponsor Radio 105 komt ook terug op het midden van het shirt, terwijl het meest opvallende de plek van sub-sponsor MSC is. Deze staat veel meer naar beneden aan de linkerkant van het nieuwe uitshirt. In de nek, aan de achterkant van het shirt, staat het motto van de club ‘’Dall’’ Inizio, Per Sempre.’’ Het nieuwe uittenue van Genoa wordt gecompleteerd door een witte voetbalbroek en witte kousen.

Genoa voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Genoa zijn vanaf nu te bestellen in de onderstaande webshops. Deze zijn te bestellen vanaf een prijs voor € 84,95. Directe levering gegarandeerd!

Koop je Genoa voetbalshirts in DEZE SHOP

Of in DEZE WINKEL