Genoa special edition warming-up shirt viert lancering documentaire

Genoa CFC draagt vanavond tijdens de voorbereiding op de wedstrijd tegen SS Lazio een speciaal warming-up shirt! Het warming-up shirt viert de lancering van de documentaire ‘’Genoa comunque e ovunque’’ (Genoa Anyway and Everywhere), die deze week in premiere gaat op Amazon Prime en te zien is in Europa, de Verenigde Staten, Australië, Canada, het Verenigd Koninkrijk en Zuid-Amerika.

De film vertelt aan de hand van de verhalen van fans, legendes, voormalig trainers en medewerkers het verhaal van de oudste voetbalclub van Italië. De symbiose tussen de stad en de voetbalclub vormt het hart van de documentaire, waarin één van de meest gepassioneerde fans van Italië en de geschiedenis van de club worden gevolgd. Daarbij wordt de identiteit en het DNA van de inwoners van Genua ontrafeld. Het gevoel om ergens bij te horen, het verlangen om de gemeenschap te steunen, om vreugde en verdriet te delen, hoe dan ook, waar dan ook. Dat is het verhaal van Genoa. ‘’Genoa comunque e ovunque is vooral het verhaal van een irrationeel en voetbalsentiment, die door velen in de documentaire een ziekte wordt genoemd en doorgegeven wordt van generatie op generatie!

Het Genoa warming-up shirt is donkerblauw en bevat een design van rode golven op de voorkant van het trainingsshirt. Op de rechterborst prijkt het Kappa logo in het wit, terwijl de linkerborst een retro logo van de club bevat. Op de achterkant van het warming-up shirt prijkt in een sierlijk lettertype de titel van de documentaire: ‘’Genoa Comunque E Ovuque’’. De ronde hals van het special edition warming-up shirt is rood! 

Eerder deze maand lanceerde Genoa en Kappa al een special edition Genoa 4e voetbalshirt als eerbetoon aan de samenwerking tussen beide partijen. Dit warming-up shirt kun je alleen bestellen in de officiële fanshop van de Italiaanse voetbalclub. Ben je op zoek naar andere Genoa CFC voetbalshirts? Check het in de onderstaande fanshops!

Genoa special edition warming-up shirt viert lancering documentaire
Genoa special edition warming-up shirt viert lancering documentaire
Genoa special edition warming-up shirt viert lancering documentaire