Genoa FC thuisshirt 2021-2022

Genoa en kledingsponsor Kappa hebben inmiddels ook het nieuwe Genoa CFC thuisshit 2021-2022 gepresenteerd met de leus: ‘’La nostra maglia. La nostra casa (Ons shirt, ons huis). In dit tenue speelt de Italiaanse club de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het Stadio Luigi Ferraris in 2021-2022. Ook dit seizoen is Kappa de producent van de Genoa tenues. Deze functie heeft het sportmerk sinds de zomer van 2019.

Genoa FC thuis shirt en tenue 2021-2022

Het Genoa thuisshirt heeft ook dit jaar het iconische half-om-half design. De rechterkant van de body van het tenue is rood en de andere kant navy blauw. De mouwen zijn contrasterend hieraan. Dit jaar bevat het tenue echter ook een all-over print over de body van het tenue. Dit betreft een print van de kaart van het stadscentrum van Genua. De rechtermouw is navy blauw met aan de onderkant een band in het navy/wit/rood. De andere mouw is rood met aan de onderkant een rood/witte band. Op de rechterborst en beide mouwen prijkt het logo van Kappa en de linkerborst is uitgerust met de badge van de club. In de nek op de achterzijde van het tenue is nog een detail verwerkt. Hier prijkt de tekst: ‘’Into cheu de zena.’’ Het thuistenue van Genoa wordt compleet gemaakt door een donkerblauw voetbalbroekje, welke aan de zijkanten een rij met het Kappa omni logo in het wit bevat. De rechterpijp is uitgerust met de badge van de club. De kousen van het Genoa thuistenue 2021-2022 zijn donkerblauw met aan de bovenkant een rode en witte lijn. Op het midden van de kousen staat in het wit de griffioen uit het logo van de club.

Alle Kappa tenues zijn weer uitgerust met de Kombat technologie. Deze technologie staat synoniem voor het elastische en ademende materiaal van de tenues. Het tenue is namelijk gemaakt van ultralichte stoffen en naden van nylon. Dit geeft het tenue nog meer elasticiteit, ademend vermogen en comfort. Daarnaast is het voetbalshirt uitgerust met de Hydroway technologie, waardoor spelers nog beter kunnen ademen en vocht en warmte nog sneller naar de buitenkant van het voetbalshirt wordt getransporteerd.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe Genoa FC voetbalshirts 2021-2022, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Sjomoeodov, Buksa, Behrami, Destro, Rovella, Sabelli en andere spelers.

Genoa thuisshirt kopen

Het Kappa Genoa thuisshirt 2021-2022 kun je vanaf nu bestellen in de officiële clubshop en vanaf augustus in de onderstaande winkels. Deze bestel je vanaf dan voor een prijs van € 84,95. Directe levering!

Koop het nieuwste Genoa voetbalshirt in deze officiële shop

of in DEZE WINKEL (inclusief goedkope t-shirts en hoodies)

Genoa thuisshirt 2021-2022

Genoa thuisshirt 2021-2022 Kappa