2 augustus 2017

Genoa uitshirt 2017-2018

Genoa en Lotto hebben inmiddels ook de nieuwe uitshirts van de club gelanceerd. Dit is het shirt waarin de club de Serie A en Coppa Italia uitwedstrijden speelt gedurende 2017-2018. Genoa eindigde afgelopen seizoen op een zestiende plek, waardoor het dit seizoen weer op het hoogste niveau speelt. Lotto is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de Italiaanse club. Deze functie vervult het Italiaanse sportmerk sinds 2012-2013 en beide partijen hebben een meerjarige overeenkomst. Het nieuwe uitshirt van Genoa heeft het gebruikelijke design. Check hieronder de details van het nieuwe shirt van de club.

Genoa uit shirt en tenue 2017-2018

Het Genoa CFC uitshirt voor 2017-2018 is zoals altijd overwegend wit en wordt gekenmerkt door de brede, rode en navy blauwe, horizontale band over het midden van het shirt. Deze twee banen worden dit jaar geflankeerd door twee dunnere pinstripes. In deze banen is ook het logo van de Italiaanse club verwerkt. Onder het embleem van de club staat; "Il Club più antico d'Italia" (de oudste club van Italië). Op de rug staat de naam van co-sponsor LeasePlan. In de nek staat het oprichtingsjaar 1893 in het wit. Verder bevat het shirt dit jaar een ronde hals met een opstaande kraag in het rood/navy blauw. Deze kleuren komen ook weer terug in de golvende bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van het Italiaanse sportmerk prijkt op de linker borst en verder staan sponsoren EVIVA en ZENTIVA op de voorkant van het nieuwe shirt. De zijkanten van de kraag zijn uitgerust met twee L-vormige strepen. Het nieuwe Genoa uittenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met zowel rode als navy blauwe details. Eerder presenteerden de club en Lotto al het nieuwe thuisshirt voor 2017-2018.

In deze tenues schitteren vanaf nu spelers als Simeone, Izzo, Pellegri, Taarabt, Laxalt, Rigoni en andere sterren.

Genoa uitshirt  2017-2018 kopen

Het nieuwe Genoa uitshirt voor 2017-2018 kan je kopen in de onderstaande shops. Het shirt heeft een prijs van € 79,95 voor volwassenen en € 59,95 voor kinderen. Hier kan je ook je Genoa shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers van de club. Of check het overzicht met beschikbare Genoa producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Genoa voetbalshirt in DEZE WINKEL 

of deze officiële shop