14 juli 2017

Genoa CFC thuisshirt 2017-2018

Vandaag is het nieuwe Genoa thuisshirt voor 2017-2018 bekend gemaakt door de Italiaanse voetbalclub en Lotto. Lotto is de afgelopen 6 jaar verantwoordelijk voor de tenues van de oudste voetbalclub van Italië. Het nieuwe thuisshirt van Genoa kan innovatief en traditioneel genoemd worden. In dit thuisshirt speelt Genoa de Serie A en Coppa Italia thuiswedstrijden in het eigen Stadio Luigi Ferraris. Afgelopen seizoen wist Genoa degradatie te ontlopen en hierdoor komt de Italiaanse club ook komende seizoen uit op het hoogste niveau. Dit thuisshirt zal onder andere gedragen worden door Giovanni Simeone, Mauricio Pinilla en Armando Izzo. Bekijk meer informatie over het Genoa shirt hieronder!

Genoa thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe Genoa thuisshirt voor aankomend seizoen bevat traditioneel een half-om-half design en is vergelijkbaar met de shirts van de afgelopen seizoenen. Uiteraard is het shirt voor de helft rood en navy blauw. De mouwen zijn in een contrasterende kleur waarbij de biesjes in het rood zijn weergegeven. Dit biesje bevat het embleem van Lotto. Het grootste verschil in het design in vergelijking met afgelopen seizoen is de kraag. De kraag van het 2017-2018 thuisshirt is rond en bevat een sluiting welke voorzien is met drukknoopjes. Deze ronde kraag is navy blauw met een rood lijntje. De voorkant van het Genoa shirt bevat op de rechterborst het logo van kledingsponsor Lotto en de andere het embleem van Genoa CFC. Onder het Lotto logo is de naam van hoofdsponsor Zentiva aangebracht. Onder het embleem van de club staat; "Il Club più antico d'Italia" (de oudste club van Italië). Op de rug staat de naam van co-sponsor LeasePlan. In de nek staat het oprichtingsjaar 1893 in het wit. Het thuistenue is gemaakt van een lichtgewicht en ademend materiaal genaamd Galaxy. De korte broek is navy blauw en voorzien van een rood lijntje aan de onderkant. De kousen zijn traditioneel navy blauw met rode accenten. Check bovendien het nieuwe uitshirt. 

Genoa thuisshirt 2017-2018 kopen

Het nieuwe Genoa shirt voor 2017-2018 kan je kopen in de onderstaande shops. Het shirt heeft een prijs van € 79,95 voor volwassenen en € 59,95 voor kinderen. Hier kan je ook je Genoa shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers van de club. Of check het overzicht met beschikbare Genoa producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Genoa voetbalshirt in DEZE WINKEL 

of deze officiële shop