Genoa 3e voetbalshirt 2018-2019

Genoa heeft ook weer een nieuw voetbalshirt. Dit nieuwe voetbalshirt droeg de oudste voetbalclub van Italië voor het eerst in de uitwedstrijd tegen Lazio Roma afgelopen weekend. Deze wedstrijd werd door Genoa met 4-1 verloren. In dit nieuwe voetbalshirt speelt Genoa dit seizoen een aantal uitwedstrijden in de Serie A en Coppa Italia. Dit is vooral het geval wanneer het reguliere uitshirt teveel overeenkomsten heeft met het voetbalshirt van het thuisspelende elftal. Het Italiaanse sportmerk Lotto is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de tenues van Genoa. Beide partijen hebben sinds 2011 een samenwerkingsverband. Check hieronder het design van het nieuwe Genoa voetbalshirt!

Blauw Genoa 3e shirt en tenue 2018-2019

Het Genoa 3e shirt is geïnspireerd door het thuisshirt van de Italiaanse club. Ook dit shirt bevat het zogenaamde half-om-half design. Het shirt is verdeeld in twee delen. De linkerkant van het shirt is donkerder blauw dan de andere kant van het shirt. De mouwen zijn contrasterend hieraan. Verder bevat het tenue bordeaux rode accenten. Deze accenten zijn geïnspireerd door de clubkleuren van Genoa. De polo kraag van het shirt is bordeaux rood en ook de bies aan de onderkant van de mouwen heeft deze kleur. De bies van de voetbalshirts van Lotto betreft traditioneel een golvende bies. Hierin is ook het logo van de kledingsponsor verwerkt. Het logo van Lotto prijkt ook op de rechter borst en de andere borst is uitgerust met het embleem van de club. Onder het logo is de leus van de club verwerkt: “Il club più antico d’Italia” (De oudste club van Italië). De achterkant van het tenue bevat onder de nek het oprichtingsjaar van de club: 1893. Het nieuwe Genoa tenue wordt dit seizoen compleet gemaakt door een bordeaux rood voetbalbroekje en de kousen van het 3e tenue zijn ook overwegend bordeaux rood met aan de bovenkant een donker blauwe band.

Check hieronder nog een afbeelding van het shirt, dat vanaf nu gedragen wordt door sterspelers als Piatek, Sandro, Favilli, Pandev, Kouamé, Günter en andere sterspelers. Check bovendien de andere Genoa voetbalshirts voor 2018-2019.

Genoa voetbalshirt bestellen

De nieuwe Genoa voetbalshirts voor 2018-2019 kan je vanaf nu bestellen in de onderstaande webshop! Deze shirts zijn alleen voor volwassenen beschikbaar en kan je bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Deze tenues hebben een prijs van € 74,95! Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! Directe levering!

Koop het nieuwste Genoa voetbalshirt in deze officiële shop

of DEZE WINKEL