12 augustus 2018

Genoa voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van de Italiaanse club Genoa CFC zijn inmiddels ook bekend. In de nieuwe tenues speelt de club van trainer Ballardini de Serie A en Coppa Italia wedstrijden gedurende het seizoen 2018-2019. Genoa eindigde afgelopen seizoen op een twaalfde plaats in de Serie A en speelt daarom ook dit seizoen weer op het hoogste niveau van Italië. Ook dit seizoen is het Italiaanse sportmerk Lotto weer kledingsponsor van de club die haar thuiswedstrijden speelt in het Stadio Luigi Ferraris. Beide partijen hebben sinds 2012 een langdurige overeenkomst. Check hieronder zowel het design van het nieuwe thuisshirt als uitshirt.

Genoa thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe Genoa thuisshirt voor 2018-2019 heeft het gebruikelijke design. De rechterkant van het shirt is rood en de andere kant van het shirt is navy blauw. De overgang van deze kleuren vindt op het midden van het shirt plaats door middel van diagonale strepen. De mouwen zijn ook contrasterend. De rechter mouw is donker blauw met een rode bies. De linker mouw is rood met een rode bies. De bies heeft een golvend design. Het nieuwe tenue van Genoa FC heeft dit jaar een klassieke henley collar met een knoopje. De rechter borst bevat het logo van Lotto en dit embleem staat ook weer aan de onderkant van de mouwen. Op de voorkant van het tenue staan ook de sponsoren EVIVA en ZENTIVA. De linker borst is uitgerust met het logo van de club en onder het logo staat de leus van de club: ''“Il club più antico d’Italia” (De oudste club van Italië). De achterkant van het nieuwe voetbalshirt bevat net onder de kraag het oprichtingsjaar van Genoa: 1893. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een donker blauw broekje en donker blauwe kousen met aan de bovenkant een rode band.

Genoa uitshirt 2018-2019

Het uitshirt van Genoa is dit jaar wit en bevat op het midden opnieuw een horizontale donker blauwe band en rode band. Om deze banen bevinden zich dunne flitsende strepen, welke verdeeld zijn in dunne puntjes. De bies aan de onderkant van de mouwen is donker blauw en ook dit shirt heeft een henley collar. Het logo van de Italiaanse club prijkt op het midden van het shirt en het logo van Lotto staat zowel op de linker borst als in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een wit broekje en witte kousen met rode en blauwe details.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe tenues, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Sandro, Laxalt, Piatek, Pandev, Hiljemark, Kouamé, Lapadula en andere sterren.

Genoa voetbalshirts kopen

De nieuwe tenues van Genoa kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops. Het shirt heeft een prijs van € 74,95 voor volwassenen en € 59,95 voor kinderen. Hier kan je ook je Genoa shirt laten bedrukken met een eigen naam en nummer of één van de spelers van de club. Of check het overzicht met beschikbare Genoa producten in het overzicht hiernaast of hieronder. En vergelijk de prijzen! Directe levering!

Koop het nieuwste Genoa voetbalshirt in deze officiële shop

of in DEZE WINKEL