FSV Mainz 05 voetbalshirts 2018-2019

De nieuwe voetbalshirts van FSV Mainz voor het seizoen 2018-2019 zijn vandaag officieel gelanceerd. Dit is gedaan in samenwerking met de kledingsponsor, Lotto. In deze nieuwe voetbalshirts speelt de Duitse middenmoter in het seizoen 2018-2019 de wedstrijden in de Bundesliga en de DFB Pokal. De thuiswedstrijden van Mainz worden gespeeld in de Coface Arena. In dit stadion is plaats voor ongeveer 34.000 fanatieke supporters. Deze supporters zien Mainz 05 al sinds 2009 onafgebroken terug op het hoogste niveau in Duitsland. Ben je nieuwsgierig naar de nieuwe voetbalshirts van Mainz 05? Check de details hieronder!

FSV Mainz 05 thuis shirt en tenue 2018-2019

Lotto is verantwoordelijk voor het design van het thuisshirt van Mainz 05. De kleur van het shirt van de Duitse club is net als de afgelopen jaren rood. Dit jaar wordt het nieuwe shirt gekenmerkt door verticale banen die in donker en lichter rood over het shirt lopen. Verder zijn op het nieuwe thuisshirt vele witte details te zien. De hals van het shirt is rond en wordt versierd met een witte rand. De mouwen van het shirt zijn dezelfde, lichtere, kleur rood als de verticale baan. Op de mouw is ook het logo van Lotto te zien. Dit logo is wit. Ook op de rechterkant van de borst is het witte logo van Lotto te zien. Op de linkerkant van de borst staat het logo van Mainz 05. Ook de sponsor van de Duitse club staat in het wit op de voorkant van het shirt. UNSERTRAUMLEBT is de sponsor van de Duitse club die afgelopen seizoen op de 14e plaats eindigde in de Duitse competitie. Het nieuwe thuistenue van Mainz 05 wordt gecompleteerd door een witte broek en rode voetbalkousen,

FSV Mainz 05 uit shirt en tenue 2018-2019

Het nieuwe uitshirt van de Duitse club is lichtblauw van kleur en wordt afgemaakt door verschillende donkerblauwe details. De kraag van het nieuwe uitshirt van Mainz is een schitterende Polo kraag. Dit zorgt voor een klassiek karakter van het shirt. De kraag is zelfs uitgerust met een knoop. Aan de onderkant van de kraag zit een klein donkerblauw vlakje. Aan de achterkant van de kraag is het oprichtingsjaar van Mainz te zien, 1905. De biezen aan de onderkant van de mouwen zijn donkerblauw van kleur. Het logo van Lotto is ook te zien in de biezen. Dit logo is wit. Op de rechterkant van de borst staat ook het logo van het kledingmerk Lotto. Hier is dit kledingmerk donkerblauw van kleur. Op de rechterkant van de borst is het clubwapen van Mainz 05 aanwezig. De naam van de Duitse kledingsponsor staat op de voorkant van het shirt en is donkerblauw. Het nieuwe uittenue van Mainz 05 is volledig blauw. Ook het broekje en de voetbalkousen hebben de blauwe kleur.

 

FSV Mainz 05 3e wedstrijdshirt 2018-2019

Kledingsponsor Lotto heeft ook een 3e wedstrijdshirt gelanceerd voor Mainz 05. Het nieuwe 3e wedstrijdshirt heeft een schitterende all-over print over de donkerblauwe basis lopen. Met een subtiele rode rand langs de ronde kraag wordt er ook kleur toegevoegd aan het shirt. De logo’s van Lotto op de mouwen en de borst zijn wit van kleur en ook de naam van de shirtsponsor is wit. Het logo van Mainz 05 staat op de linkerkant van de borst.

FSV Mainz voetbalshirts bestellen

De nieuwe voetbalshirts van Mainz 05 zijn vanaf medio juli 2018 te koop in de onderstaande webshop. In deze webshop heeft u ook de mogelijkheid om het shirt te laten bedrukken met je naam en nummer, of met de naam en het nummer van je favoriete voetballer van de Duitse club. Ben je opzoek naar andere producten van Mainz 05? Check dan het overzicht hiernaast of hieronder. Directe levering gegarandeerd!

Scoor je Mainz 05 voetbalshirt in DEZE WINKEL