6 januari 2020

FSV Mainz 05 Carnaval voetbalshirt 2020

Mainz 05 en kledingsponsor hebben ook dit jaar weer een speciaal Carnavalsvoetbalshirt gelanceerd. In dit nieuwe tenue speelt FSV Mainz 05 een aantal wedstrijden in de maanden januari en februari in de Bundesliga. Van het tenue zijn slechts 1311 items geproduceerd, dus mocht je dit limited edition tenue willen bestellen, dan moet je snel zijn.

Het nieuwe Mainz 05 Carnavalsvoetbalshirt voor 2020 is geheel in stijl van de traditionele carnavalskleuren. Het tenue is overwegend wit en wordt gekenmerkt door de drie vlakken met daarin drie verticale banen op de voor- en achterkant van het tenue. De vlakken bevatten een dunne blauwe en gele baan en een bredere, rode baan. De bies aan de onderkant van de mouwen is rood en wordt gekenmerkt door het golvende design. Hierin is ook het logo van kledingsponsor Lotto verwerkt. Het logo van het Italiaanse sportmerk staat bovendien op de rechterborst. De andere borst is uitgerust met het logo van de in 1905 opgerichte club. Op het midden van het tenue staat het logo van sponsor Kömmerling. Daarbij is een ander logo gebruikt dan op de andere FSV Mainz voetbalshirts. Op het midden van het tenue staat namelijk #KÖMMERLINGBETTERWORLD en dit verwijst naar het duurzaamheids- en milieubeleid van de hoofdsponsor. Het Carnaval voetbalshirt is daarnaast voorzien van een ronde hals met ook weer drie lijnen in de kleuren van Carnaval. De achterkant van het shirt bevat nog een print van de skyline van de stad Mainz. Op de bovenkant van de achterkant van het shirt staat de bijnaam: ''ELF''. Het tenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje en de kousen bevatten dezelfde kleuren als het voetbalshirt van FSV Mainz.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van het nieuwe Carnaval voetbalshirt van FSV Mainz, welke vanaf nu gedragen wordt door spelers als Mateta, Bell, Quaison, Kunde, Boëtius, St. Juste en nog meer spelers. Het Carnavals voetbalshirt van FSV Mainz kun je alleen bestellen in de clubshop van de club. Ben je op zoek naar andere Mainz 05 tenues? Check het in deze shop! Directe levering!

FSV Mainz Carnaval voetbalshirt 2020