Nadat eerder deze week het nieuwe thuisshirt van Fenerbahce al werd gelanceerd, zijn vandaag de nieuwe Fenerbahce uitshirts voor 2015-2016 officieel bekend gemaakt door de Turkse club en kledingsponsor Adidas. In deze voetbalshirts speelt Fenerbahce de uitwedstrijden in de Turkse Superlig, de Turkse beker en in Europa gedurende 2015-2016. Fenerbahce en Adidas hebben zowel een nieuw uitshirt als alternatief uitshirt of 3e shirt gelanceerd. Uiteraard worden beide nieuwe shirts van Fenerbahce in dit artikel besproken.

Fenerbahce uitshirt 2015-2016

Het nieuwe Fenerbahce uitshirt 2015-2016 is evenals het nieuwe uitshirt van Real Madrid voor 2015-2016 ovewegend grijs, maar bevat verder ook dunne horizontale licht blauwe banen over de voorkant van het voetbalshirt. Verder is het Fenerbahce uitshirt uitgerust met een ronde hals en lopen er zwarte Adidas strepen over de schouders en mouwen. Verder zijn op twee plaatsen op het nieuwe voetbalshirt van Fenerbahce meshpanelen te vinden. Aan de onderkant van het shirt en aan de onderkant van de mouwen bevat het Fenerbahce shirt zwarte meshpanelen, waarin de Adidas Climacool technologie is verwerkt, waardoor de spelers van Fenerbahce optimaal kunnen presteren. Het logo van Adidas staat op het midden van de borst. Adidas is sinds 2004 kledingsponsor van Fenerbahce en was dit bovendien al in de periode 1984-1985 en 1988-2000. De andere borst bevat het logo van de club met daarboven drie sterren. Deze sterren verwijzen naar de 19 behaalde kampioenschappen van Turkije. Per vijf kampioenschappen mag een club in Turkije een ster boven het logo toevoegen. Het nieuwe Fenerbahce uittenue wordt gecompleteerd door een wit voetbalbroekje en witte kousen met licht blauwe en zwarte details.

Fenerbahce 3e shirt 2015-2016

nieuwe Fenerbahce 3e shirt voor 2015-2016 is overwegend blauw en loopt naar de onderkant van het shirt over in een lichtere tint blauw. Deze overgang wordt gecreeërd door horizontale blauwe en licht blauwe strepen over het shirt. Verder is het 3e shirt uitgerust met een henley collar en lopen er fel gele Adidas trademark strepen over het shirt. Ook de logo's van Adidas en de club op de borst zijn in het fel geel. Het nieuwe 3e tenue van de Turkse club wordt gecompleteerd door een donker blauw short en donker blauwe kousen met fel gele details. Eerder deze week werd het nieuwe Fenerbahce thuisshirt voor 2015-2016 al officieel gelanceerd. Een afbeelding hiervan zie je ook hier beneden en meer informatie over het nieuwe Fenerbahce thuisshirt 2015-2016 vind je hier. In deze voetbalshirts schitteren sterren als Van Persie, Emerike, Sow, Erkin en nog meer Fenerbahce sterspelers.

Fenerbahce voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Fenerbahce voetbalshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen zowel in volwassen maten als in kindermaten. De prijs van het voetbalshirt in volwassen maten is € 85,- en de prijs van het shirt in kindermaten is € 65,-. Inclusief de mogelijkheid tot (officiële) bedrukking van een eigen naam en nummer. Directe levering en gratis verzending! 

Check het nieuwe Fenerbahce shirt in de 

Fenerbahce voetbalshop! &
Fenerbahce shop van Unisportstore 


Fenerbahce -uitshirt -2015-2016