6 juli 2015

Fenerbahce thuisshirt 2015-2016

Het nieuwe Fenerbahce thuisshirt 2015-2016 is vandaag officieel gelanceerd door kledingsponsor Adidas en de Turkse club uit Istanbul. In dit voetbalshirt speelt Fenerbahce de thuiswedstrijden in de Turkse Super Liga en in Europa gedurende het seizoen 2015-2016. Thuishaven van Fenerbahce is het Şükrü Saracoğlustadion in Istanbul. Het nieuwe voetbalshirt van Fenerbahce heeft zoals vrijwel elk jaar het geval is een traditioneel design. In mei lekte het mogelijke design van het nieuwe voetbalshirt van de Turkse club al uit. Dit blijkt nu ook daadwerkelijk het nieuwe shirt te worden.

Fenerbahce thuistenue 2015-2016

Het nieuwe Fenerbahce thuisshirt wordt gekenmerkt door de gele en blauwe verticale banen over het shirt. De voorkant van het voetbalshirt bevat drie verticale blauwe banen over de voorkant en vijf verticale gele banen. Over de mouwen lopen de verticale strepen door en bovendien bevatten de mouwen van het nieuwe Fenerbahce thuisshirt drie gele Adidas strepen. Het nieuwe shirt van de negentienvoudig kampioen van Turkije bevat een ronde hals met daaronder een y-vormige gele opening. Verder is de achterkant van het nieuwe Fenerbahce thuisshirt uitgerust met een gele band aan de onderkant. De linker borst bevat het logo van de club met daarboven drie gouden sterren, welke verwijzen naar de 19 kampioenschappen. Bij elke vijf kampioenschappen mag er in Turkije een ster boven het logo toegevoegd worden. Op het midden van de borst staat het logo van Adidas in het geel. Adidas is sinds 2004 kledingsponsor van Fenerbahce en was dit bovendien al in de periode 1984-1985 en 1988-2000. De achterkant van het nieuwe Fenerbahce thuisshirt bevat zowel de naam van de club als het logo van hoofdsponsor Ülker. De nieuwe Fenerbahce thuistenues 2015-2016 worden gecompleteerd door een blauw voetbalbroekje en blauwe kousen met gele details. Check hieronder de foto's van de Fenerbahce voetbalshirts, waarin sterren als Nani, Emerike, Stock, Erkin, Sow en andere sterren van de Turkse club gedurende het seizoen 2015-2016 zullen schitteren.

Fenerbahce voetbalshirt 2015-2016 kopen

Het nieuwe Fenerbahce thuisshirt 2015-2016 kan je vanaf nu kopen in de online

Fenerbahce voetbalshop! &
Fenerbahce voetbalshop van Unisportstore & in de

in zowel volwassen maten als in kindermaten. Inclusief bedrukking! Check daar ook de voetbalshirts van aartsrivaal Galatasaray. Directe levering en gratis verzending.


Fenerbahce Thuisshirt 2015-2016