22 juli 2014

Fenerbahce voetbalshirts 2014-2015

De nieuwe voetbalshirts van Fenerbache ontworpen door kledingsponsor Adidas, zijn officieel gepresenteerd door de Turkse kampioen en Adidas. Naast een thuis- en een uitshirt komt Fenerbache komend seizoen ook in het bezit van een 3e shirt. De voetbalshirts zullen gedragen worden gedurende thuis- en uitwedstrijden in de Turkse Super Lig en Champions League gedurende het seizoen 2014-2015. Het Fenerbache thuisshirt is gebaseerd op het Adidas Condivo 14 template. Het voetbalshirt bezit op de voorzijde gele en blauwe verticale banen. Deze banen zijn ook aanwezig op de mouwen van het Fenerbache voetbalshirt. Het Fenerbache thuisshirt kent een moderne v-hals welke bestaat uit de kleuren geel en blauw. Dit geldt ook voor de bies aan de onderzijde van de mouwen. In de binnenzijde van de hals is meerdere malen Fenerbache gedrukt. Ook op de achterzijde van de hals is in het geel Fenerbache gedrukt. Over de schouders lopen gele Adidas trademark strepen. Op de linkerborst van het shirt is het logo van Fenerbache gedrukt en onder de v-hals het logo van Adidas. De achterzijde van het Fenerbache thuisshirt is overwegend blauw. Op de achterzijde van het voetbalshirt is ook het logo van sponsor Ulker gedrukt. Het nieuwe design van het thuisshirt 2014-2015 eert de historie van de club.

Het Fenerbache uitshirt zal gedragen gaan worden gedurende uitwedstrijden in het seizoen 2014-2015. Het voetbalshirt is overwegend wit en bezit ook blauwe details. Het Fenerbache uitshirt 2014-2015 wordt gekenmerkt door de gestijlde en klassieke blauw-witte polo kraag. Op de achterzijde van het voetbalshirt onder deze klassieke kraag is de naam van de club in het blauw gedrukt. Over de romp op de voorzijde van het voetbalshirt lopen blauwe verticale krijtstrepen. Over de schouders lopen blauwe Adidas trademark strepen en de uiteinden van deze mouwen worden afgesloten met een blauwe bies. Op de linkerborst van het nieuwe uitshirt is het clublogo van Fenerbache gedrukt. In het midden onder de polo kraag is een blauw Adidas logo gedrukt. De achterzijde van het Fenerbache uitshirt 2014-2015 is overwegend wit en is niet in het bezit van de krijtstrepen. Wel bezit de achterzijde bovenaan een blauwe horizontale streep. Onder deze streep is het logo van sponsor Ulker gedrukt. 

Het Fenerbache 3e shirt is overwegend blauw gekleurd. Ook dit voetbalshirt zal gedragen gaan worden gedurende uitwedstrijden in het seizoen 2014-2015. Het 3e shirt bevat ook zilveren details. Het voetbalshirt is qua design vergelijkbaar met het nieuwe Fenerbache thuisshirt. De v-hals, de uiteinden van de mouwen, de Adidas trademark strepen op de schouders en het Adidas logo in het midden onder de v-hals zijn allen zilver. Het logo op de linkerborst bezit een spectaculair detail. Dit logo bestaat niet uit de traditionele kleuren, maar uit de kleuren blauw en zilver. Op alle nieuwe Fenerbache voetbalshirts voor het seizoen 2014-2015 is het clublogo voorzien van 3 gouden kampioenssterren. Deze sterren verwijzen naar de 19 gewonnen landstitels. In deze voetbalshirts schitteren sterren als Kuyt, Meireles, Stoch en Sow. Check hieronder foto's van de nieuwe Fenerbache voetbalshirts voor komend seizoen. De nieuwe voetbalshirts zijn inclusief printing te koop in de online voetbalshop van Subside Sports.

Koop het hier... en geef hieronder jouw mening!!!

Fenerbache Voetbalshirts 2014-2015

Fenerbache Voetbalshirts 2014-2015 2

Fenerbache Voetbalshirts 2014-2015 3

Fenerbache Voetbalshirts 2014-2015 4

Fenerbache Voetbalshirts 2014-2015 5

Fenerbache Voetbalshirts 2014-2015 6

Fenerbache Voetbalshirts 2014-2015 7

Bron foto's: Fenerbahce