FC Volendam voetbalshirts 2022-2023

FC Volendam en kledingsponsor Robey Sportswear hebben vandaag de nieuwe FC Volendam 2022-2023 gepresenteerd. In deze tenues speelt de promovendus de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden in 2022-2023. FC Volendam eindigde afgelopen seizoen als tweede in de Keuken Kampioen Divisie en promoveerde daardoor naar de Eredivisie. Ook dit jaar is Robey weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de FC Volendam voetbalshirts. Het Rotterdamse sportmerk is sinds medio 2021 de kledingsponsor van de voetbalclub uit het vissersdorp.

FC Volendam thuisshirt 2022-2023

Als je niet beter zou weten, dan zou je denken dat het nieuwe FC Volendam thuisshirt 2022-2023 het Nederlands Elftal voetbalshirt van 1988 betreft. Het voetbalshirt bevat namelijk een design van oranje ruiten. Hierin zijn witte en blauwe accenten verwerkt. Het design van het nieuwe FC Volendam thuistenue is geïnspireerd door de verschillende voetbalshirts uit het roemruchte verleden van de de voetbalclub. De all-over print van oranje ruiten bevindt zich alleen op de body van het voetbalshirt. De mouwen van het tenue zijn oranje en bevatten aan de onderkant een zwarte en witte band. Deze kleurencombinatie komt ook weer terug in de ronde hals van het FC Volendam thuisshirt. Op de rechterborst en de mouwen prijkt het logo van Robey Sportswear. De linkerborst bevat de badge van de club. Hoofdsponsor Betcity staat op het midden van het tenue en bovendien bevat het tenue de logo's van Keukenloods, Metafa en Kwakman. Het nieuwe FC Volendam thuistenue bevat ook verschillende details. In de nek is een borduursel van de stad verwerkt met een zin uit het Volendamse volkslied: ''‘D’r is gien mooier plekkie an ’t Ijsselmeer.'' De binnenkant van de hals bevat de tekst: ''VOL VOOR ORANJE!'' Het FC Volendam thuistenue 2022-2023 wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten een oranje vlak. Op de tailleband van het FC Volendam voetbalbroekje staat de tekst: VD77 Op de voetbalbroekjes staan ook de logo's van de club en Robey Sportswear, evenals het logo van Bevela Verfgroothandel. De kousen zijn aan de bovenkant zwart en lopen middels een design van dunne oranje en zwarte horizontale banen over in het oranje. Op de kousen is ook een klavertje vier verwerkt, voor een extra beetje geluk.

 

FC Volendam uitshirt 2022-2023

Het nieuwe FC Volendam uitshirt 2022-2023 is geïnspireerd door het lied ''Sailin' home across the ocean'' van Piet Veerman. Het nieuwe uittenue is paars en bevat een print van de karakteristieke Volendamse botter, refererend aan de Heen en Weer 10. Het FC Volendam is paars en bevat een all-over print van een Volendamse kotter een de golven van het IJsselmeer. Het voetbalshirt is bovendien uitgerust met gele accenten. De V-hals, de band aan de onderkant van de mouwen en de baan op de zijkanten van het voetbalshirt zijn geel. In de nek op de achterkant van het voetbalshirt prijkt ook een graphic van een botter met de tekst: ''Sailin' home across the ocean.''Alle (sponsor) logo's staan op dezelfde plek als op het thuistenue. Het logo van Roeby op de rechterborst en de schouders is fel geel en het logo van FC Volendam op de linkerborst betreft een monochroom logo. Dit logo heeft niet de gebruikelijke kleuren, maar is in stijl van de kleuren van het uittenue: paars/geel. Het FC Volendam uittenue wordt compleet gemaakt door een geel voetbalbroekje met aan de zijkanten een paarse lijn. De kousen van het tenue zijn paars met hetzelfde ontwerp van de golven van het Ijsselmeer. Het klavertje vier van Roeby staat in het fel geel op de kousen.

Zoals alle Robey Sportswear voetbalshirts zijn de FC Volendam tenues uitgerust met de BeyDry technologie. Dit systeem is in de stof van de voetbalshirts verwerkt en zorgt voor de afvoer van vocht en voor ventilatie.

FC Volendam voetbalshirt bestellen

De nieuwe FC Volendam voetbalshirts 2022-2023 kun je vanaf nu bestellen in de onderstaande winkel. Voor volwassenen (maten S, M, L, XL en XXL) is het voetbalshirt € 69,95 en voor kinderen is het voetbalshirt beschikbaar vanaf € 49,95. De broekjes zijn € 17,95 voor kinderen en € 21,95 voor volwassenen. De kousen zijn € 11,95. Inclusief de mogelijkheid tot bedrukking! 

Bestel deze voetbalshirts in de officiële FC Volendam fanshop!  

FC Volendam thuisshirt 2022-2023

FC Volendam thuisshirt 2022-2023

FC Volendam uitshirt 2022-2023

FC Volendam uittenue 2022-2023

FC Volendam uitshirt 2022-2023