22 april 2021

FC Volendam voetbalshirts 2021-2022

FC Volendam heeft in samenwerking met Robey Sportswear als eerste profclub het thuisshirt voor het seizoen 2021-2022 gelanceerd. In het nieuwe FC Volendam thuisshirt 2021-2022 speelt de equipe van Wim Jonk de Keuken Kampioen en KNVB Beker thuiswedstrijden gedurende in het KRAS Stadion gedurende 2021-2022. Vanaf komend seizoen is Robey de nieuwe kledingsponsor van de club uit het vissersdorp. Het Rotterdamse sportmerk neemt het stokje over van JAKO, dat al sinds 2000 kledingsponsor was. Robey en de club tekenden onlangs een contract voor de duur van drie seizoenen.

FC Volendam thuisshirt 2021-2022

Één van de onderdelen in het contract tussen Robey en FC Volendam is dat de tenues niet een standaard template bevatten, wat bij JAKO wel vaak het geval was. Het nieuwe FC Volendam thuisshirt 2021-2022 heeft dan ook een custom made design, en wat voor één! Het voetbalshirt is natuurlijk geheel oranje en bevat een gesublimeerde print. Dit betreft een print van de iconische huizen in het dorp. Verder bevat het FC Volendam thuisshirt een toelopende, zwarte V-hals met subtiele oranje lijn. Het logo van Robey, dat ook kledingsponsor is van clubs als Sparta, Willem II en FC Groningen, staat op de rechterborst en de bovenkant van de mouwen. Het klavertje vier fungeert als trademark teken van het merk en prijkt op alle voetbalshirts van het merk ter hoogte van de linkerschouder. Op het midden van het tenue staat sponsor HBS en het tenue bevat ook de logo's van andere sponsors: Metafa en Kwakmangroep. De linkerborst bevat de badge van de club. Een speciaal detail bevindt zich nog aan de binnenkant van de hals. Hier is de leus van de club verwerkt: ''Vol voor oranje.'' De mouwen worden afgesloten door een zwarte band. Dit is ook de kleur van het voetbalbroekje van het FC Volendam thuistenue 2021-2022. De kousen van het tenue zijn oranje en zowel het broekje als de kousen bevatten uitingen van de club en de nieuwe kledingsponsor.

Alle tenues van Robey zijn dit seizoen uitgerust met de BeyDry technologie, welke zorgt voor de perfecte afvoer van vocht/zweet en voor ventilatie. Dit systeem is in de stof van het tenue verwerkt. Check hieronder nog meer afbeeldingen van het FC Volendam Robey voetbalshirt 2021-2022, welke vanaf deze zomer gedragen wordt door spelers als van de Ven, Johnson, El Azzouzi, Tol, Deul en andere spelers. Het FC Volendam uitshirt 2021-2022 wordt waarschijnlijk in juni of juli door de club en Robey gelanceerd.

De nieuwe Robey FC Volendam voetbalshirts 2021-2022 kun je vanaf juni/juli bestellen in de officiële FC Volendam fanshop!  Ben je op zoek naar de nieuwste trainingskleding van Robey? Check het in deze teamwear shop!

FC Volendam thuisshirt 2021-2022

Bron afbeelding: FC Volendam Instagram