FC Volendam voetbalshirts 2020-2021

FC Volendam en kledingsponsor JAKO hebben inmiddels ook de nieuwe FC Volendam voetbalshirts 2020-2021 officieel bekend gemaakt. In deze tenues speelt het keurkorps van trainer Wim Jonk de wedstrijden in de Eerste Divisie en KNVB Beker gedurende 2020-2021. Het Duitse sportmerk JAKO is sinds 2001 kledingsponsor van de club uit de ‘’palingboeren’’ en dit contract loopt in ieder geval nog tot het einde van het seizoen.

FC Volendam thuisshirt 2020-2021

Het FC Volendam thuisshirt 2020-2021 is dit jaar overwegend oranje en bevat zwarte mouwen. De mouwen worden afgesloten door een brede oranje band en verder bevat het tenue een v-hals. Het logo van JAKO staat op de rechterborst en de trademark tekens van het Duitse sportmerk bevinden zich op de mouwen. Hoofdsponsor HSB prijkt op het midden van de FC Volendam tenues en de linkerborst bevat het clublogo. Dit betreft een speciaal logo ter ere van het 100 jarig bestaan van de club. Onder het logo is een lauwerkrans verwerkt met de tekst: ‘’100 jaar voetbal in Volendam.’’ De plaatselijke FC werd namelijk op 1 juni 1920 officieel opgericht. Het tenue bevat verder de logo’s van kwamangroep.nl en keukenloods.nl. In de nek op de achterkant van het tenue zijn alle logo’s verwerkt die de club in haar geschiedenis gehad heeft, inclusief de jaartallen 1920 en 2020. Het FC Volendam thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de onderkant een witte band. De kousen zijn oranje met aan de  bovenkant een zwarte band. Hierin is de naam van de club verwerkt. Op het midden van de kousen prijkt het clubembleem. Alle tenues van JAKO zijn uitgerust met de JAKO Keep Dry technologie, welke zorgt voor de perfecte verkoeling, ventilatie en afvoer van vocht.

FC Volendam uitshirt 2020-2021

Het FC Volendam uitshirt 2020-2021 is ook een eerbetoon aan het 100 jarig bestaan van de club. Om deze reden is het tenue overwegend zilver. Een uitzondering hierop vormen de mouwen. Deze zijn wit met aan de onderkant een zilveren band. De logo’s van de club en alle sponsors staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Verder bevat het tenue een v-hals en in de nek op de achterkant van het tenue zijn alle logo’s uit de 100 jarige geschiedenis van de Noord Hollanders verwerkt. Het uittenue van FC Volendam wordt compleet gemaakt door een zilver voetbalbroekje met aan de onderkant een witte band. De kousen zijn ook geheel grijs. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Volendam tenues, welke vanaf nu gedragen worden door spelers als Johnson, van de Ven, Peters, Maloney, Visser en andere spelers. 

Vooralsnog kun je dit FC Volendam voetbalshirt alleen bestellen in de officiële clubshop van FC Volendam of officiële resellers in Volendam. Wil je andere voetbalshirts voor 2020-2021 kopen? Check het in deze SHOP!

FC Volendam voetbalshirts 2020-2021

FC Voledam uitshirt 2020-2021