10 augustus 2017

FC Volendam voetbalshirts 2017-2018

Ook FC Volendam draagt dit seizoen weer nieuwe voetbalshirts. Afgelopen maand lanceerden de club en kledingsponsor JAKO een geheel nieuw thuisshirt en uitshirt voor 2017-2018 met de hashtag #COMEONFC. In deze nieuwe voetbalshirts speelt FC Volendam de Jupiler League en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2017-2018. Volendam eindigde afgelopen seizoen op een zesde plaats. Het Duitse sportmerk JAKO is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design en de productie van de nieuwe FC Volendam tenues. Het Duitse sportmerk verzorgt sinds 2005 de tenues en trainingskleding van de club en afgelopen zomer werd het contract met nog eens vier jaar verlengd, waardoor het merk in ieder geval tot 2021 kledingsponsor blijft. Check hieronder de details van het nieuwe thuisshirt en uitshirt.

FC Volendam thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe FC Volendam thuisshirt voor 2017-2018 heeft het gebruikelijke design. Het shirt is geheel oranje en bevat dit seizoen een zwarte ronde hals. Deze kleur komt ook weer terug in de bies aan de onderkant van de mouwen. Het logo van kledingsponsor JAKO prijkt op de rechter borst, terwijl de trademark tekens van het merk zich op de schouders en mouwen bevinden. Op de mouwen van het shirt staat bovendien het logo van subsponsor KRAS en op het midden van het tenue prijkt HSB als hoofdsponsor. Het thuistenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje en oranje kousen met zwarte accenten.

FC Volendam uitshirt 2017-2018

Het uitshirt van FC Volendam heeft hetzelfde template als het thuisshirt. Dit shirt is echter overwegend navy blauw met grijze mouwen. Dit shirt bevat bovendien witte accenten. Zo is de crew neck wit en geldt dit ook voor de bies aan de onderkant van de mouwen. De logo's van JAKO, de club, HSB, metafa.nl en KRAS staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Dit tenue wordt compleet gemaakt door een donker broekje en donkere kousen.

De nieuwe shirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Kok, Schilder, van Kippersluis, El Hamdi, Kwakman, Pedro en andere Volendam spelers. Vooralsnog is dit shirt alleen te koop in de officiƫle clubshop van FC Volendam of officiƫle resellers in Volendam. Wil je andere voetbalshirts voor 2017-2018 kopen? Check het in deze SHOP!