5 augustus 2018

FC Utrecht uitshirt en 3e shirt 2018-2019

FC Utrecht heeft tijdens de Open Dag de nieuwe uitshirts en 3e shirts voor 2018-2019 bekend gemaakt. In deze voetbalshirts speelt FC Utrecht de uitwedstrijden in de Eredivisie en KNVB Beker gedurende dit seizoen. Het derde shirt is het alternatieve uitshirt. Dit tenue wordt vooral gedragen in de uitwedstrijden waarbij het reguliere uitshirt qua kleur teveel overeenkomt met het voetbalshirt van het thuisspelende elftal. Het Deense sportmerk Hummel is ook dit seizoen weer kledingsponsor van de plaatselijke FC. Beide partijen hebben sinds 2012 een overeenkomst. Check hieronder zowel de details van het nieuwe uitshirt als het nieuwe 3e shirt voor 2018-2019.

Zwart/rood FC Utrecht uit shirt 2018-2019

Het nieuwe FC Utrecht uitshirt voor 2018-2019 is dit seizoen donker grijs en bevat fel rode details. De fel rode accenten komen terug in een kleine taping in de v-hals en in een band in de bies aan de onderkant van de mouwen. Ook het logo van FC Utrecht op de linker borst is fel rood en het logo van hoofdsponsor Zorg van de Zaak op het midden van het shirt heeft ook deze kleur. Dit jaar bevat het uitshirt ook weer een badge van de Utrechtse Dom. Deze bevindt zich op de rechter borst en is ook fel rood. Het logo van kledingsponsor Hummel staat op het midden van de borst in het wit en de trademark tekens, de zogenaamde chevrons, zijn aan de zijkanten van het voetbalshirt verwerkt. Daarnaast bevat het shirt een diagonale baan van de rechter schouder naar de linker onderkant van het tenue. Deze baan is geïnspireerd door de diagonale baan van het thuisshirt van de club. Een ander detail bevindt zich aan de onderkant van het shirt. Hier staat namelijk een watermerk van de initialen van de club: FCU. De achterkant van het voetbalshirt bevat de logo's van twee andere sponsoren: HIKOKI en TELE2. Daarnaast staan er nog twee extra details op de achterkant van het tenue. Aan de bovenkant van de achterkant van het shirt staan de logo's van de clubs, waaruit FC Utrecht is ontstaan: DOS, Elinkwijk en Velox. Ook het oprichtingsjaar van de club prijkt in de nek van het tenue: 1970. Het uittenue wordt compleet gemaakt door een zwart voetbalbroekje met aan de zijkanten witte chevrons. De kousen van het uittenue zijn ook zwart met fel rode accenten.

Geel FC Utrecht 3e shirt 2018-2019

Het nieuwe 3e tenue van FC Utrecht heeft hetzelfde template als het uitshirt. Dit shirt is echter fel geel met zwarte details. Ook dit shirt bevat een v-hals. De zwarte details komen terug in de logo's op de voorkant van het shirt en de chevrons van Hummel aan de zijkanten van het shirt zijn ook zwart. De achterkant van het tenue bevat ook de logo's van de clubs waaruit Utrecht is ontstaan en het oprichtingsjaar. Het 3e tenue wordt gecompleteerd door een fel geel broekje met chevrons en de kousen zijn ook geel/zwart.

Check hieronder nog meer afbeeldingen van de nieuwe FC Utrecht shirts, die vanaf nu gedragen worden door spelers als Janssen, Makienok, Troupée, Leeuwin, Klaiber, van der Maarel, Guwara, Kali en nog meer sterspelers. Check ook het nieuwe thuisshirt!

FC Utrecht voetbalshirt bestellen

Het nieuwe FC Utrecht uitshirt en 3e shirt voor 2018-2019 kan je vanaf deze maand bestellen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 69,95 en voor kinderen is de prijs € 59,95. In de onderstaande winkels kan je het nieuwe tenue van Utrecht ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer. Directe levering gegarandeerd! 

Bestel je nieuwe FC Utrecht shirt in deze SHOP! (inclusief bedrukking en retro shirts)