6 augustus 2017

FC Utrecht uitshirt 2017-2018

Het nieuwe FC Utrecht uitshirt voor 2017-2018 is inmiddels ook op de Open Dag officieel bekend gemaakt door de club en kledingsponsor Hummel. In dit nieuwe shirt speelt FC Utrecht de Eredivisie, KNVB Beker en Europese uitwedstrijden gedurende 2017-2018. Het Deense sportmerk Hummel is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van de nieuwe tenues van de plaatselijke FC. Beide partijen hebben al sinds 2012 een contract met elkaar. Check hieronder de details van het opvallende nieuwe away shirt van de club van trainer Erik Ten Hag.

Paars/roze FC Utrecht uit shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe FC Utrecht uitshirt voor 2017-2018 heeft een opvallende kleurencombinatie. Het shirt is namelijk paars/roze en bevat een chevron design. Het bovenste deel van het shirt is donker paars en daaronder bevindt zich een lichter paars vlak in de vorm van een chevron/driehoek. De driehoeken daaronder zijn allebei roze. Dit geldt ook voor de v-hals en de bies aan de onderkant van de mouwen. De zijkanten van het nieuwe uitshirt van FC Utrecht zijn uitgerust met witte chevrons. Dit zijn de trademark tekens van kledingsponsor Hummel. Het logo van het Deense sportmerk versiert het midden van de borst. De linker borst is uitgerust met de FC Utrecht badge en de andere borst bevat een badge van de Utrechtse Dom in het navy blauw. Verder bevat de rechter onderkant van het shirt de initialen van de club (FCU) en staat op het midden van het nieuwe shirt het logo van shirtsponsor Zorg van de Zaak. Het Utrecht uittenue wordt compleet gemaakt door een paars broekje met roze details en aan de zijkanten witte chevrons. Op e broekjes staan bovendien de logo's van de club en Utrecht. De kousen van het uittenue zijn paars en zijn uitgerust met de initialen van de club: FCU.

Deze nieuwe tenues worden vanaf nu gedragen door spelers als Ayoub, Labyad, Troupée, Leeuwin, van der Maarel, Strieder, Janssen en andere sterspelers. Check ook het eerder gelanceerde FC Utrecht thuisshirt en beker shirt voor 2017-2018.

FC Utrecht voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Utrecht uitshirt 2017-2018 is vooralsnog alleen te koop in de officiële clubshop van Utrecht. De prijs van het shirt is € 54,95 voor kinderen en € 59,95 voor volwassenen. In de shop van FC Utrecht heb je bovendien de mogelijkheid je shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van de club!

Koop het nieuwe FC Utrecht shirt in DEZE SHOP!

of deze online Utrecht winkel!