7 mei 2017

FC Utrecht thuisshirt 2017-2018

Het nieuwe FC Utrecht thuisshirt voor 2017-2018 is bekend. Het nieuwe shirt werd vandaag namelijk door kledingsponsor Hummel en de club officieel gelanceerd. Bovendien werd het shirt gedragen in de laatste thuiswedstrijd van 2016-2017, welke door Utrecht met 1-0 gewonnen werd. Het nieuwe shirt van FC Utrecht wordt bovendien gedragen tijdens de Eredivisie, KNVB Beker en Europese wedstrijden gedurende 2017-2018.

FC Utrecht thuis shirt en tenue 2017-2018

Het nieuwe FC Utrecht thuisshirt voor 2017-2018 is dit seizoen weer overwegend rood en bevat een ronde hals met daaronder een brede witte band. De bies aan de onderkant van de mouwen is blauw. Verder zijn de chevrons van kledingsponsor Hummel in vergelijking met het shirt van afgelopen seizoenen verplaatst. Waar deze omgekeerde driehoeken afgelopen seizoenen nog op de schouders en mouwen stonden, zijn deze komend seizoen verplaatst naar de zijkanten van het shirt. Het logo van het Deense sportmerk prijkt op het midden van de borst. Hummel is sinds 2012 kledingsponsor van de Domstedelingen. Uiteraard mag een speciale badge van de Utrechtse Dom niet ontbreken op het nieuwe shirt. Deze is te vinden op de rechter borst. De andere borst bevat het embleem van de plaatselijke FC. Hoofdsponsor van FC Utrecht is Zorg van de Zaak. Het logo van de onderneming staat sinds 2015 op de tenues van Utrecht en dus ook komend seizoen. De achterkant van het nieuwe tenue van FC Utrecht bevat een ander design dan de voorkant. De achterkant van het nieuwe tricot bevat het zogenaamde diagonale half-om-half design. De achterkant kent twee diagonale vlakken. Het onderste vlak is rood en het bovenste vlak is wit. Veder staan op de achterkant van het shirt de logo's van subsponsoren Infotheek en TELE2. Bovendien zijn de logo''s van Velox, Elinkwijk en DOS subtiel verwerkt onder de kraag. In 1970 fuseerden deze clubs en werd FC Utrecht geboren.

Het nieuwe FC Utrecht tenue wordt gecompleteerd door een geheel rood voetbalbroekje met aan de onderkant een subtiele blauwe lijn en aan de zijkanten de Hummel chevrons. De kousen zijn deels wit en deels rood en bevatten de initialen van de club: FCU. Deze nieuwe thuisshirts zullen vanaf nu gedragen worden door sterren als Haller, Barazite, Ayoub, Amrabat en andere spelers. Check ook het nieuwe 3e shirt van FC Utrecht of het nieuwe paars/roze uitshirt. 

FC Utrecht voetbalshirt kopen

Het nieuwe FC Utrecht thuisshirt 2017-2018 is vooralsnog alleen te koop in de officiële clubshop van Utrecht. De prijs van het shirt is € 54,95 voor kinderen en € 59,95 voor volwassenen. In de shop van FC Utrecht heb je bovendien de mogelijkheid je shirt te laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de printing van één van de spelers van de club!

Koop het nieuwe FC Utrecht shirt in DEZE SHOP!

of deze winkel!