FC Twente voetbalshirts 2018-2019

FC Twente en het Engelse sportmerk Sondico hebben de nieuwe voetbalshirts voor 2018-2019 officieel gepresenteerd. In deze nieuwe tenues speelt de club uit Enschede de wedstrijden in de Eerste Divisie. De club van trainer Pusic degradeerde afgelopen seizoen uit de Eredivisie, waardoor het dit seizoen op het tweede niveau speelt. Kledingsponsor Sondico is ook dit seizoen weer verantwoordelijk voor het design van het nieuwe tenue. Beide partijen hebben sinds 2016 een samenwerking en tekenden destijds een contract voor de duur van vijf seizoenen. De club en het Engelse sportmerk lanceerden tegelijkertijd het nieuwe thuisshirt en de nieuwe uitshirts van de club. Check hieronder alle details!

FC Twente thuisshirt 2018-2019

Het nieuwe FC Twente thuisshirt voor 2018-2019 is zoals altijd geheel rood en bevat een donker rode band over de borst. In deze band is ter hoogte van het embleem van de club een watermerk verwerkt. Dit betreft het watermerk van het oprichtingsjaar van de Twentenaren: 1965. Een ander detail is te vinden aan de onderkant van het tenue. Ook hier bevindt zich een watermerk. Dit betreft een print van het steigerende paard uit het embleem van de club. Ook de onderkant van de achterkant van het voetbalshirt van de plaatselijke FC bevat een watermerk. Hier staat namelijk de leus van de club: MAKE US PROUD. Verder bevat het voetbalshirt voor 2018-2019 een donker rode, ronde hals met knoopjes. Het logo van Sondico versiert zowel de rechter borst als de schouders van het tenue en hoofdsponsor PURE ENERGIE staat zowel op het midden van het shirt als op de mouwen en de rechter schouder. Het thuistenue wordt dit jaar compleet gemaakt door een geheel rood voetbalbroekje en rode kousen.

FC Twente uitshirt en 3e shirt 2018-2019

FC Twente heeft dit jaar twee verschillende uitshirts. Deze uittenues hebben hetzelfde template en dezelfde kenmerken als het thuisshirt. Het eerste uitshirt is licht blauw met bordeaux rode accenten. De bordeaux rode accenten zijn te vinden in de ronde hals en in de band over de borst. De logo's van de club, Sondico en Pure Energie staan op dezelfde plek als op het thuisshirt. Voor de watermerken op het FC Twente tenue geldt hetzelfde. Het broekje en de kousen van het uittenue zijn licht blauw met subtiele rode details. Het alternatieve uitshirt of 3e shirt van de club uit Enschede heeft ook weer hetzelfde template. Dit shirt is zwart met rode details. De ronde hals van het tenue is rood en ook de band over de borst van dit tenue is rood. Het 3e tenue wordt compleet gemaakt door een wit voetbalbroekje en witte kousen met rode details.

Check hieronder nog meer foto's van de nieuwe voetbalshirts van FC Twente voor 2018-2019.

FC Twente voetbalshirt en tenue kopen

Het nieuwe FC Twente shirt voor 2018-2019 kan je vanaf medi juni kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 64,95 en voor kinderen € 59,95. In deze winkels kan je het nieuwe tricot van Twente ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers van Twente.

Scoor het nieuwe FC Twente shirt in deze online SHOP

of in deze shop