27 juli 2016

FC Twente uitshirt 2016-2017

Het nieuwe FC Twente uitshirt voor 2016-2017 is vandaag gelanceerd onder het motto: ''Onze club, onze kleur, ons shirt.'' In dit voetbalshirt speelt FC Twente de Eredivisie en KNVB Beker uitwedstrijden gedurende 2016-2017. FC Twente eindigde afgelopen seizoen op een dertiende plek, waardoor het komend seizoen weer op het hoogste niveau in Nederland speelt. Vanaf komend seizoen is het Engelse sportmerk Sondico de kledingsponsor van de club uit Enschede. Hieronder bespreken we het nieuwe uitshirt van de Twentenaren. Eerder werd al het nieuwe thuisshirt van de club gelanceerd.

FC Twente uit shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe FC Twente uitshirt voor 2016-2017 is komend seizoen licht blauw met grijze accenten. De grijze accenten komen terug in de crew neck en in de golven over de mouwen. Bovendien worden de mouwen afgesloten door een grijze bies. Het logo van de nieuwe kledingsponsor Sondico versiert de rechter borst en de andere borst bevat het logo van de club in het licht blauw. FC Twente heeft komend seizoen ook een nieuwe shirtsponsor. PURE Energie prijkt vanaf dit seizoen op het midden van het shirt van de club die dit jaar onder leiding staat van Rene Hake. Het logo van de energieleverancier komt ook terug op de rechter schouder. Verder bevat het shirt aan de achterkant, net onder de kraag nog een speciaal detail. Hier bevindt zich namelijk de paard uit het logo, de Twentse ros. Het nieuwe FC Twente uittenue voor 2016-2017 wordt gecompleteerd door een licht blauw voetbalbroekje met grijze accenten. De kousen van het nieuwe tenue hebben ook deze kleurencombinatie.  De nieuwe FC Twente tenues zijn uitgerust met de nieuwe Optivent Ventilation technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van Twente optimaal kunnen presteren. Check hieronder de foto's van het nieuwe shirt waarin vanaf nu sterren als Thesker, Mokotjo, Ede, Katsikas, ter Avest en nog meer sterren schitteren gedurende dit seizoen. Check ook het nieuwe FC Twente thuisshirt voor 2016-2017. 

FC Twente voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt kan je vanaf nu kopen in de online shop van FC Twente. De prijs van het shirt voor volwassenen is € 59,95 en voor kinderen € 54,95. In deze shop kan je het nieuwe shirt van de club uit Enschede ook laten voorzien van een eigen naam en nummer! Alle andere voetbalshirts voor 2016-2017 check je bij Subside Sports!

Fc -twente -uitshirt -2016-2017