FC Twente thuisshirt 2019-2020

FC Twente heeft vandaag de nieuwe voetbalshirts voor 2019-2020 gepresenteerd. De promovendus heeft afscheid genomen van Sondico en vanaf nu is het relatief onbekende merk Kick's 21 kledingsponsor van de club uit Enschede. Kick's 21 is een merk dat door de Elite Group uit Engeland exclusief in het leven is geroepen en een verwijzing is naar voormalig FC Twente speler Kick van der Vall. De oud-middenvelder van de club had ruim twintig jaar een kledingzaak in Enschede met de naam Kick's 21. In de nieuwe voetbalshirts speelt FC Twente de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden gedurende 2019-2020.

FC Twente thuis shirt en tenue 2019-20

Vandaag werd alleen het thuisshirt uitgebracht. Het uitshirt en 3e shirt volgen eind juli. In dit tenue speelt de club de thuiswedstrijden in de Grolsch Veste. Het nieuwe FC Twente thuisshirt voor 2019-2020 heeft een vrij basic design. Het shirt is geheel rood met een witte V-hals. Ook de band aan de onderkant van de mouwen is wit. De rechterborst van het FC Twente thuisshirt bevat het logo van Kick's 21. Het nieuwe sportmerk volgt Sondico op, dat van 2016 tot 2019 de tenues van Twente verzorgde. De andere borst bevat het logo van de club uit Enschede. Op het midden van het thuistenue staat het logo van sponsor Pure Energie en dit logo staat ook weer ter hoogte van de rechterschouder en op de linkermouw. Het FC Twente thuistenue wordt compleet gemaakt door een rood voetbalbroekje. Dit broekje is aan de onderkant uitgerust met een subtiele witte band. Op de shorts staan ook weer de logo's van de club, hoofdsponsor en Kick's 21. De kousen van het thuistenue van Twente zijn ook rood met aan de bovenkant een witte band en op het midden de initialen van de club.

De nieuwe FC Twente voetbalshirts worden vanaf nu gedragen door spelers als Hölscher, Verhaegh, Boere, Brama, Assaidi en nog meer sterspelers. Check hieronder nog meer afbeeldingen van de voetbalshirts! 

FC Twente voetbalshirt en tenue kopen

De nieuwe FC Twente voetbalshirts van Kick's 21 kun je vanaf augustus kopen in de onderstaande winkels. De prijs van het shirt voor volwassenen is ongeveer € 64,95 en voor kinderen € 59,95. In deze winkels kan je het nieuwe tricot van Twente ook laten bedrukken met een eigen naam en nummer of de bedrukking van één van de spelers van Twente.

Scoor het nieuwe FC Twente shirt in deze online SHOP

of in deze shop

FC Twente voetbalshirt 2019-2020

FC Twente voetbalshirt 2019-2020