17 juli 2016

FC Twente thuisshirt 2016-2017

Het nieuwe FC Twente thuisshirt voor 2016-2017 is vandaag officieel gelanceerd door de club en de nieuwe kledingsponsor Sondico. In dit nieuwe shirt speelt FC Twente de Eredivisie en KNVB Beker wedstrijden in de Grolsch Veste gedurende 2016-2017. Het Engelse sportmerk Sondico vervangt Nike als kledingsponsor van de club. Vorige week maakten FC Twente en Sondico bekend dat het sportmerk de komende vijf seizoen de tenues en trainingskleding van de club uit Enschede zal verzorgen. Nooit eerder was Sondico kledingsponsor van een Nederlandse club. We bespreken hieronder het design van het nieuwe thuisshirt van de Eredivisie club, dat gepresenteerd werd onder de leus: ''Onze club, onze kleur, ons shirt.''

FC Twente thuis shirt en tenue 2016-2017

Het nieuwe FC Twente thuisshirt is zoals altijd overwegend rood en bevat dit jaar een stijlvolle witte crew neck. Verder heeft het shirt een vrij simpel design. De rechter borst bevat het logo van Sondico, terwijl dit logo ook weer terug komt op de mouwen en schouders. Op het midden van het nieuwe FC Twente shirt prijkt het logo van sponsor Pure Energie. Het logo van de nieuwe shirtsponsor van de club komt ook terug op de rechter schouder en de linker mouw. Verder bevat de achterkant van het shirt nog een speciaal detail. Hier staat namelijk de ros uit het logo van de club, net onder de hals. De linker borst bevat het FC Twente embleem. Het nieuwe FC Twente tenue wordt gecompleteerd door een rood voetbalbroekje en rode kousen. Op de shorts staan ook uitingen van de club, de nieuwe kledingsponsor en Pure Energie. De nieuwe FC Twente tenues zijn uitgerust met de nieuwe Optivent Ventilation technology, welke zorgt voor verkoeling, ventilatie en vochtafvoer, zodat de spelers van Twente optimaal kunnen presteren.   Merchandising manager Helmut Dasselaar geeft nog een reactie op het nieuwe shirt: ''Het nieuwe shirt staat symbool voor FC Twente. Het shirt is in samenspraak met supporters tot stand gekomen en is uniek voor FC Twente. De manier waarop het nieuwe shirt gelanceerd is, is ook speciaal. Het nieuwe shirt werd namelijk gelanceerd middels een video, waarbij veel mensen zowel binnen als buiten de club hebben samengewerkt.'' Check hieronder de foto's van het nieuwe FC Twente shirt voor 2016-2017.   Check ook het nieuwe FC Twente uitshirt voor 2016-2017.

FC Twente voetbalshirt kopen

Het nieuwe shirt kan je vanaf nu kopen in de onderstaande shops! De prijs van het shirt voor volwassenen is € 59,95 en voor kinderen € 54,95. In deze shop kan je het nieuwe shirt van de club uit Enschede ook laten voorzien van een eigen naam en nummer!

Scoor het nieuwe FC Twente shirt in deze online SHOP

of in deze shop

Fc -twente -thuis -shirt -2016-2017